Dit is de invloed van de Nieuwe Maan op je leven

Dit is hét moment om al je wensen te manifesteren

de maan
Benjamin Voros

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de Volle Maan. De Maan is dan op haar hoogtepunt en heeft een hoop invloed op ons, maar dit is niet de enige maanfase om rekening mee te houden. De Nieuwe Maan is minstens zo belangrijk. Om goed te kunnen leven met de maan begint je reis bij de Nieuwe Maan. Tijdens deze fase is dit hét moment om te beginnen om je lang verlangde wens te manifesteren. Ga jij aan deze reis beginnen?

Wat betekent Nieuwe Maan?

De Nieuwe Maan is de allereerste fase van de maan. De Maan is voor ons niet zichtbaar, omdat ze tussen de Aarde en de Zon instaat. Deze maanfase symboliseert het eindigen van al het oude en het begin van iets nieuws. Je kunt het eigenlijk zien als een kleine wedergeboorte. Probeer vooral oude gewoontes en emoties die je niet langer geluk bieden achter je te laten. Gebruik deze maanfase om los te laten, het verleden echt even goed te voelen, uit te rusten en om aan nieuwe projecten te beginnen.

Invloed van de Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan gaat vooral om een nieuw begin. De meeste mensen zullen zich opgejaagd voelen en de behoefte krijgen om op te ruimen. Je maakt je als het ware klaar voor de volgende maanfase. De meeste mensen doen dit onbewust en anderen bewust. Als alles opgeruimd is, heb je een beter overzicht van wat belangrijk is op dat moment en kun je je geest beter focussen op wat echt belangrijk is: je nieuwe maanwens. Mensen met prominente Kreeft plaatsingen in hun ‘Birth Chart’ zullen deze invloed het beste voelen. Het kan ook goed zijn dat je helemaal niets van deze Nieuwe Maan voelt; niet iedereen reageert hetzelfde op de Nieuwe Maan. Dit ligt vooral aan in welk teken je Ascendant staat.

Nieuwe Maan juli 2020

De Nieuwe Maan van deze maand staat in het waterige dierenriemteken Kreeft. Het bijzondere is dat dit de tweede keer dit jaar is dat Nieuwe Maan in Kreeft staat - een fenomeen dat eens in de 32 maanden voorkomt. Deze Nieuwe Maan laat ons zien dat het tijd is om meer naar ons eigen gevoel en intuïtie te luisteren. Creëer voor jezelf een fijne plek waar je je even terug kunt trekken. Zorg dat je thuisbasis een vredige sfeer heeft en vraag eens aan je familie hoe het met ze gaat. Je zult je beter voelen als je connectie met je familie vredig en sterk is. Dit is namelijk belangrijk voor de Kreeft. Ga vervolgens bij jezelf na wat je onzekerheden zijn en of die je tegenhouden. Wees 100 procent eerlijk tegen jezelf hierover. Probeer niet te hard te zijn; niet voor jezelf en niet voor anderen. Het is juist nu belangrijk om goed voor jezelf en anderen te zorgen. Neem een lekker warm bad of maak je hoofd leeg in een ontspannende meditatie.

Wensen Manifesteren

Deze maanfase is hét perfecte moment om te beginnen met het manifesteren van je wens. Maak eens een lijst met alles wat je hart begeert en schrijf de belangrijkste wensen op. Je kunt deze vervolgens in het maanlicht neerleggen, zodat je wens de energie van de maan opneemt. Hierdoor heb je een duidelijk doel voor jezelf en is het makkelijker om elke maanfase te werken aan je wens. Rond de Volle Maan zou het moment moeten zijn dat je wens is uitgekomen, mits je er ook wat voor hebt gedaan tijdens elke maanfase. Dit is dé tijd om je dromen te manifesteren!

Ascendant

Je wens heeft de grootste kans van uitkomen als je 'm doet als de Nieuwe Maan in hetzelfde dierenriemteken als jouw Ascendant staat. Je Ascendant vertelt namelijk niet alleen hoe je jezelf presenteert, je uiterlijk en hoe andere mensen jou zien, maar hoe jij je eigen pad bewandelt. Het is als het ware de bestuurder van de auto. De Nieuwe Maan staat nu in Kreeft, dus mensen met een Ascendant in Kreeft kunnen nu het beste een wens doen. Je wens krijgt hierdoor meer energie, waardoor je je meer verbonden voelt met deze kracht. Manifesteren gaat makkelijk, doordat je op dat moment dezelfde energie als de maan hebt.

Volgende Nieuwe Maan

De volgende Nieuwe Maan zal plaatsvinden op 19 augustus in het dierenriemteken Leeuw. Dit is het perfecte moment om de zomer goed af te sluiten, maar is ook een tijd van zelfreflectie. Wil je je graag voorbereiden op je nieuwe maanwens voor de volgende Nieuwe Maan? Schrijf dan gaandeweg al je wensen of doelen op. Als de tijd er is, kun je er eentje kiezen waar je die maand aandacht aan wil besteden en dus zal gaan manifesteren. Onthoud wel, als het tijdens de Volle Maan nog niet gemanifesteerd is, zul je je je wens moeten herzien of heeft het Universum simpelweg andere plannen. Good luck!This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie