Glamour's daghoroscoop: maandag 27 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Mensen hebben je steun nodig. Dit is niet het juiste moment om kritiek te leveren, Ram. Als je niets aardigs kunt zeggen, zeg dan niets. Zwijgen is goud.

STIER
21 april-20 mei

Als je te veel van anderen verwacht, is de kans op teleurstelling groot. Maar je mag mensen er beslist op aanspreken als ze zich niet aan hun belofte houden!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het overheersende gedrag van iemand wordt steeds storender. Jij kunt daar best een hint over geven. Als je het vriendelijk brengt, komt de boodschap echt wel over.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een heerlijke dag om tijd vrij te maken voor een hobby. Ook voor de liefde staan de sterren prachtig. Jij spreekt je vandaag ergens over uit en dat lucht op.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het feit dat je ergens een sterke mening over hebt, betekent niet automatisch dat je gelijk hebt. Wees voorzichtig met té krachtige beweringen. Dat werkt beslist niet in je voordeel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je oog voor detail werkt op volle toeren. Zo zie je vandaag precies wat er moet gebeuren en hoe dat het beste kan. Neem het initiatief, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms gaat het er niet om wat je doet, maar hoe je het doet. Rekening houden met anderen is altijd mooi, maar vandaag moet je ook iets voor jezelf regelen.

SCHORPIOEN
3 oktober- 22 november

Een professionele houding op je werk is vandaag extra belangrijk. Laat je niet op de kast jagen door een vervelende klant of collega. Bijt op je tong, maar zwijg!

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je reageert erg gevoelig op opmerkingen van anderen. Maak je niet zo druk, Boogschutter. Je zoekt er teveel achter. Neem wat afstand van jezelf en kom tot rust.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is buigen of barsten, maar jij geeft niet op. Je kracht is buitengewoon, maar bedenk dat niet iedereen kan wat jij kan. Heb daar begrip voor.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Verstand en gevoel zitten elkaar vandaag flink in de weg. Moet je eigenlijk een standpunt innemen? Heb je niet meer tijd nodig om een besluit te kunnen nemen?

VISSEN
20 februari-20 maart

Draai niet om de werkelijkheid heen, Vissen. Als er een eerlijk antwoord van je wordt verwacht, geef dat dan. Leugentjes om bestwil? Vandaag echt niet doen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie