Glamour's daghoroscoop: dinsdag 28 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De spanning tussen jou en iemand anders loopt op. Tja, dat krijg je met twee van zulke sterke, aanwezige karakters. Misschien is het slimmer om de krachten te bundelen!

STIER
21 april-20 mei

Je inzet voor iemand anders is lief, maar voor wat hoort wat. Tenminste, zo denk jij er over. In dit geval helemaal geen slecht uitgangspunt. Kom voor je eigen belangen op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er is veel drukte en spanning in je omgeving. Bemoei je er zo min mogelijk mee, want dat gaat beslist tegen je werken. Focus jij je vandaag lekker op jezelf!

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms moet je voorzichtig en diplomatiek zijn, maar vandaag niet. Jij bent klaar met mensen die continu over je grenzen heen gaan. Goed om dat duidelijk te maken!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Intuïtief zit je op het goede spoor, maar dit heeft echt nog meer tijd nodig om te rijpen. Hou sommige dingen nog even voor jezelf. Dat is nu de beste optie.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt misschien of andere mensen nauwelijks interesse in je hebben, maar dat betekent niet dat jij dan maar in je schulp moet kruipen. Daag jezelf uit om meer van jezelf te laten zien.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms moet je anderen wijzen op hun gedrag. Natuurlijk doe je dat niet voor de lol, maar als iemand het kan, ben jij het. Op voorwaarde dat je het vriendelijk brengt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Behoefte aan wat afstand of tijd voor jezelf Neem het en voel je niet schuldig. Is het de ander die even wat ruimte nodig heeft? Klamp je niet vast en geef hem/haar de ruimte.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je duidelijkheid wil krijgen, moet je vragen stellen. Ook als het antwoord niet helemaal is zoals je hoopte, is dat altijd beter dan in onzekerheid verkeren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Mensen kunnen zich meegaand opstellen, maar niemand kan zich in allerlei bochten wringen. Zoek naar een compromis waarin iedereen zich kan vinden.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is goed om te discussiëren met mensen die het niet roerend met je eens zijn. Ook van andere meningen kun je iets waardevols leren. Sta open voor andere meningen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een nieuw contact kan uitgroeien tot een vriendschap. Jullie hebben veel overeenkomsten, maar de ander zet jou wel op een voetstuk. Aan jou de keus om daar af te stappen of niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie