Glamour's daghoroscoop: woensdag 29 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je komt vandaag een heel eind als je luistert, overlegt en anderen wat gunt. Zo bouw je credits op en train je jezelf om wat geduldiger te zijn. Win-win!

STIER
21 april-20 mei

Andere mensen zijn net zo blij met goed nieuws als jij! Je hoeft lastige klusjes ook niet in je eentje te doen, Stier. Je hoeft alleen maar om hulp te vragen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Krijg je een compliment, tips of kritiek? Geloof maar dat het waar is. Natuurlijk is het zoet makkelijker dan het zuur, maar je kunt ermee aan de slag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Besteed vandaag extra aandacht aan je voeding. Uitgebreid koken hoeft niet, maar zorg ervoor dat je goed, gezond en smakelijk eet. Preppen? Altijd handig!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je doorzettingsvermogen moet vandaag uit je tenen komen. Liefst zou je een dagje spijbelen, want van de drukte en onrust op je werk word je doodmoe.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heftige discussies hakken er flink in. Mensen nemen geen blad voor de mond. En je weet het: eenmaal uitgesproken woorden kunnen niet meer ongezegd worden…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Met een rechtstreekse benadering kom je een stuk verder dan met een afwachtende houding. Niet iedereen zal het met je eens zijn vandaag, maar is dat erg? Laat gaan!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een meningsverschil is helemaal niet erg, maar geef elkaar de ruimte. Het is niet zo dat degene die het hardst praat, gelijk heeft. Wees tactvol.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Voor jezelf opkomen is soms nodig. Ook als het om iets kleins gaat. Als iets belangrijk voor je is, ga er dan voor. Als jij jezelf niet verdedigt, wie doet het dan?

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij en iemand anders zijn het totaal niet met elkaar eens en er worden weer eens oude koeien uit de sloot gehaald. Je kunt anderen niet veranderen, maar wel jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een fijne dag om aan vriendschap of liefde te besteden. Omring je met mensen waar je blij van wordt. Verspil niet te veel tijd met praten over je werk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zijn jouw verwachtingen zo hooggespannen of is het juist de ander die dingen groter maakt dan ze zijn? Laat geen ruimte voor misverstanden, maar praat het uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie