Glamour's daghoroscoop: donderdag 30 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De dag wordt leuker als je glimlacht. Mensen reageren op jouw uitstraling, dus in dat opzicht heb je voor een groot deel in de hand hoe deze dag verloopt.

STIER
21 april-20 mei

Mensen staan open voor je mening, maar je moet die mening dan wel verkondigen. Als er op dit moment iemand buiten de lijntjes kan denken, ben jij het. Deel die inzichten!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je leert niet alleen van je fouten, maar ook van de ervaring en wijsheid van anderen. Waarom zou je daar geen gebruik van maken? Dit kan in je voordeel werken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Heb je het gevoel dat anderen te veel de baas over je spelen? Dan is het moment aangebroken om daar iets aan te doen. Het wordt tijd om je grenzen te stellen!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Humor is de beste manier om spanning te laten verdwijnen. Vergeet niet om ook over jezelf te lachen, want je maakt soms een drama om dingen die nergens over gaan…

MAAGD
24 augustus-22 september

Goed dat je zo je best doet, maar je mag best iets meer lol maken. Erger je vandaag niet te veel aan anderen. Kijk gerust de andere kant op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Misschien ben jij degene die een vriend(in) ergens op moet wijzen. Vrienden moeten eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Uiteraard zijn de woorden die je kiest belangrijk.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is een beetje saai om alleen maar met mensen te praten die het roerend met je eens zijn. Jij gaat vandaag de discussie aan en brengt zo leven in de brouwerij.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet iedereen kan jouw eerlijke mening waarderen, maar daar komen ze wel overheen hoor. Maak van je hart geen moordkuil en zeg hoe jij over een belangrijke kwestie denkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Heb je tijd en energie om je in te zetten voor anderen? Dat wordt bijzonder op prijs gesteld. Vandaag kun je iemands dag zomaar in een onvergetelijke dag veranderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De aantrekkingskracht tussen jou en iemand anders lijkt wederzijds, maar toch is het onduidelijk of er iets mee wordt gedaan. Tenzij jij het initiatief neemt…

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je blijft wachten op anderen, gebeurt er niks. Op je werk is het belangrijk om je mening over iets/iemand voor je te houden. Laat anderen maar praten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie