Glamour's daghoroscoop: vrijdag 31 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Niet klagen, maar aan de slag. Als jij wil dat er verbetering komt in je situatie, moet je je daarvoor inspannen. Wacht niet op anderen, maar begin zelf.

STIER
21 april-20 mei

Jij bent misschien veranderd, maar dat is niet slecht. Als anderen je verwijten dat je anders bent dan vroeger, zegt dat ook iets over hen. Of over jullie relatie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laat geen misverstanden ontstaan over geld. Het is misschien een gevoelig onderwerp, maar juist daarom moet je zorgen dat het duidelijk en transparant is.

KREEFT
22 juni-22 juli

Mensen veranderen niet omdat jij dat zo graag wil. Sterker nog; het lijkt juist of iemand anders jou probeert te veranderen. Dat kan niet de bedoeling zijn!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als iets niet goed voelt, begin er dan niet aan. Je hebt een sterke mening en je laat je daar niet van af brengen. Hoeft ook niet! Misschien heb je gewoon helemaal gelijk.

MAAGD
24 augustus-22 september

De waarheid kan pijn doen, het is belangrijk om iets onder ogen te zien. Maar voordat je jezelf de schuld geeft: misschien ben je gewoon oneerlijk behandeld.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Strop niet met dromen, maar geef ook niet te snel op. Je bent momenteel nogal ongeduldig en je gunt jezelf weinig tijd om je te verdiepen in sommige onderwerpen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Anderen zijn niet succesvol zijn geworden omdat ze geluk hadden. Kijk de kunst van anderen af, maar geef er je eigen twist aan. Anderen kopiëren is nooit jouw stijl.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Dromen mag, maar op dit moment is het misschien toch slimmer om op safe te spelen. Met je geld gokken, is nu niet slim. Wees gerust een beetje behoudend en voorzichtig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Niemand ziet wat je doet, tot je het niet meer doet. Je hebt misschien iets te lang de kar getrokken en de problemen van anderen opgelost. Wil je dat nog?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het weekend staat voor de deur. Nog geen vaste plannen of heb je juist geen zin in die afspraken? Luister naar je lichaam en doe wat goed voelt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je wil dingen zo perfect doen, dat het bijna onvermijdelijk is dat het niet lukt. Op wie wil je zo graag indruk maken, Vissen? Wees jezelf, dat is goed genoeg.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie