Glamour's daghoroscoop: zaterdag 1 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als de sfeer omslaat, kun je niet alleen anderen daar de schuld van geven. Misschien is dit niet het beste moment om een gevoelig onderwerp aan te snijden.

STIER
21 april-20 mei

In theorie kloppen je plannen, maar of ze in de praktijk ook werken? Daar kom je alleen achter als je ermee aan de slag gaat. Zo zie je waar je nog moet finetunen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat begrijp je niet? Je hoeft alleen maar te kijken naar de manier waarop anderen je behandelen. Dat zeg genoeg. Kies vandaag vooral voor jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sommige dingen zijn volkomen voorspelbaar en dat geldt vooral voor het gedrag van iemand anders. Hoe leuk is het dan als jij de sleur doorbreekt met een spontane verrassing!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Gebruik het weekend niet alleen voor huishoudelijke taken en klusjes. Doe de meest noodzakelijke dingen en geniet dan van je vrije dag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Laat het verleden los, Maagd. Het komt niet meer terug en jij kunt ook niet terug in de tijd. Als je wil dat het anders wordt, focus je dan op de toekomst.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je blijft vandaag op je strepen staan en je laat je door niemand iets vertellen. Knap van je, want sommige mensen gaan ver over grenzen heen. Respect voor je geduld!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Alle begin is moeilijk, dus begin gewoon ergens. Als je de slag te pakken hebt, gaan veel dingen vanzelf. Natuurlijk maken vele handen licht werk!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hoeft niet overal ja op te zeggen. Sommige verleidingen zijn niet goed voor je. Dit is een prima moment om sterk te zijn en doorzettingsvermogen te kweken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Fouten maken is niet erg, maar iedere keer dezelfde fouten maken is natuurlijk niet slim. Wat kun je zelf doen om je situatie te verbeteren? Stop daar energie in!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ben je vandaag niet vooruit te branden? Dat komt misschien omdat je moe bent of iets onder de leden hebt. Ook van piekeren kun je moe en lusteloos worden…

VISSEN
20 februari-20 maart

Nee zeggen is niet iets waar je heel goed in bent, maar toch zou je het best iets vaker mogen doen. Wees jezelf. Ook als dat betekent dat je een buitenbeentje lijkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie