Glamour's daghoroscoop: zondag 2 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Tegen sommige mensen kun je maar beter niet te veel zeggen. Blijf correct en respectvol. Onthoud dat je meer vliegen met stroop vangt dan met azijn.

STIER
21 april-20 mei

Let op details, kleine lettertjes en bereid je goed voor. Belangrijk? Goed naar je voorgevoel luisteren en die gekke gedachte niet wegwuiven!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zit iets je niet lekker? Heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Ga er niet van uit dat je kunt bewijzen dat je gelijk hebt. Als je al gelijk hebt, want je mist een belangrijk detail…

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit is een dag om te verbinden, contact te leggen en je in te zetten voor anderen. Het blijkt misschien dat je iemand verkeerd hebt beoordeeld. De waarheid komt naar voren.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waarom zou je normaal willen zijn? Je bent immers geen grijze muis! Gebruik een deel van deze dag om een (financieel) klusje af te ronden. De tijd dringt!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is niet het juiste moment om aan een groot, langdurige project te beginnen. Handel eerst dingen af die je kunt overzien en waar je geen zeeën van tijd mee kwijt bent.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt het niet iedereen naar de zin maken en dat wordt ook niet van je verwacht. Waar je mensen wel blij mee maakt? Als je je humeur niet op anderen afreageert.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Over de liefde krijg je totaal geen hoogte, maar het is vrij zinloos om alle woorden en acties van de ander te analyseren. Misschien is dit gewoon alles wat het is.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Spijt? Aan het verleden kun je niets veranderen maar het is nooit te laat om een nieuw begin te maken. Sorry zeggen tegen mensen die je tekort hebt gedaan, getuigt van klasse.

STEENBOK
22 december-20 januari

Er zijn massa’s onderwerpen waar je een punt van kunt maken, maar waarom zou je? Als jij zeker weet dat je gelijk hebt, hoeft dat niet zo te zijn voor de ander.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat gebeurt er als jij niet in actie komt en wacht tot anderen in beweging komen? Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, maar denk je ook aan jezelf?

VISSEN
20 februari-20 maart

Waar zou je zijn zonder je vrienden? In ieder geval zou deze dag lang niet zo gezellig worden als nu. Nog geen plannen? Regel dat dan snel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie