Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Aas van Staven

Hoi lieve Ram. Je trekt de Aas van Staven. De Aas van Staven is een van de hoogste kaarten uit het deck. De bloeiende staaf symboliseert de oneindige vernieuwing van alles. Sommige blaadjes zitten nog vast aan de tak en anderen vallen. De vallende bladeren lijken op Yods, de zegeningen van het universum. Godzijdank hoef je geen geduld meer te hebben lieve Ram, je bent weer helemaal in je vuur element vol levenslust en energie. Er is een scheppende kracht in losgebroken, die jou in alles doordringt, bezielt, verlicht en verwarmt.

tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholStier: Negen van Pentakels

Hoi lieve Stier. Jij trekt Pentakels 9! “What comes around goes around", zingt Justin Timberlake, maar voor jou geldt de positieve versie van karma. En wat zalig dat je daar nu zalig van mag gaan genieten. Als je goed naar de kaart kijkt, zie je een klein slakje op de voorgrond. Dat betekent dat de rijkdom, die deze kaart beloofd niet als een bliksemschicht uit de hemel komt vallen, maar zich in z’n eigen tijd aan je ontvouwt. Een principe dat jou als stier zeker zal aanspreken. De Negen van Pentakels is de kaart van wat u zaait, zal u oogsten.

tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholTweelingen: De wereld

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week De Wereld. The world is your oyster. Halleluja! Je krijgt hulp uit alle windhoeken en je krijgt precies wat je wenst. Jij kunt alles manifesteren wat je maar wilt. Wat wens je voor jezelf? Welke wonderen wil jij tegenkomen? Een zegen voor jou, lieve Tweeling. Jij wilt immers het leven leiden zoals jij dat zelf uitgestippeld hebt. Jij bent altijd op zoek naar bijzondere gebeurtenissen en nieuwe mogelijkheden. Geniet van alle liefde, wijsheid en weelde. En het leuke van deze kaart is dat jij met je analytische brein het niet hoef te geloven, want het gebeurt toch.

tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholKreeft: Koningin van Staven

Hallo lieve Kreeft. Jij trekt De Koningin van Staven en je zit statig op je troon. Jouw houding duidt op moed, eerlijkheid, zelfvertrouwen en vooral wilskracht. Je bent deze week sterk en onafhankelijk. Je straalt natuurlijke schoonheid uit. Jij bent een intelligente vrouw, die exact weet wat ze wil. De leeuw op deze kaart symboliseert dat je wat extra macht en natuurlijke autoriteit van het universum krijgt deze week. En de zwarte poes geeft je wat extra intuïtie. Dat wordt een fantastische week voor jou. Let’s rock the boat!

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Koning van Bekers

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt deze week Bekers Koning. Je zit lekker stabiel op je troon, die drijft op een woelige en wilde zee. Het water (staat voor emoties) klotst onstuimig om je heen, maar jij blijft strak voor je uitkijken. De vis in de achtergrond wijst erop dat jij een transformatieproces hebt doorleefd, waardoor je nu anders tegen de wereld aankijkt. Je bent stabieler en veiliger in jezelf. En anderen voelen zich ook veilig bij jou. De boot in de achtergrond staat symbool voor de nieuwe plaatsen/zaken, die je deze week gaat bereiken doordat jij je emoties goed beheert.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Deze celebs zijn allemaal Leeuw

Maagd: De Ster

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week de Ster. Een kaart van heling en rust die volledig bij jou past. Verlang jij innig naar vakantie of een dagje naar het strand? Of doe je liever een dutje? Je zou het niet zo snel bedenken, maar ook dat is heling. Iedereen ervaart of ontvangt heling en vrijaf van verantwoordelijkheden op zijn eigen manier. Dat is deze week de zegening lieve Maagd waar jij zo intens naar verlangt! En kun je echt niet gemist worden op je werk, vraag dan of je deze week een paar dagen vanuit huis mag werken. Heerlijk in je pyjama en voeten op tafel.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: De Zon

Hallo lieve Weegschaal. Jij trekt deze week De Zon. De stralende Zon schijnt op een kind dat naakt op een wit paard zit. Het kind berijdt het paard zonder zadel of tuig, vol vertrouwen, vrij en onbevangen. Het kind houdt een rode vlag in zijn hand, een teken voor positieve acties. Het draagt op zijn hoofd een bloemenkrans en een rode veer. Het paard symboliseert de energie van de Zon. Het kind vertegenwoordigt het pad naar bevrijding en spirituele verlichting. Het herinnert ons eraan dat zelfs de grootste mystieke ingewijde onschuldige moet worden als een kind, voordat hij verlicht kan worden.

tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholSchorpioen: Zwaarden Ridder

Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt deze week Zwaarden Ridder. In het positieve geval; alle power op wat of wie dan ook te overwinnen. In het negatieve geval: een stier in een porseleinkast en alleen oog voor je eigen gewin. 3 augustus is het volle maan in Leeuw en komt er allemaal vuur en passie uit je poriën. Het is belangrijk lieve Schorpioen, dat jij al je diepgang en power inzet voor harmonie en liefde. Ook al heb jij gelijk, dat betekent niet dat jij je gelijk ergens hoeft et gaan halen. Laat het universum je battle’s uitvechten en zorg dat je verbonden blijft met je hart.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: De Gematigdheid

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt de kaart van Gematigdheid. Deze kaart zouden we ook de kaart van heling kunnen noemen. Neem wat extra rust en kijk eens goed om je heen. Is er ergens disharmonie in je leven. Nee? Fijn! En voel dan eens heel goed. Heb je harmonie in je lichaam en je ziel? Op de kaart staat aartsengel Michaël met twee kelken afgebeeld. Op zijn voorhoofd draagt hij het zonneteken. De engel schenkt het water van de ene in de andere kelk. Zij giet ‘het levenswater’ van de ene in de andere beker. En weer terug, zonder ook maar een druppel te verspillen. Doe deze week hetzelfde en harmonie en voorspoed zullen je toevallen.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Pentakels Negen

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Pentakels Negen. Jij trekt deze kaart vaker, omdat ze echt bij jouw energie past. Je durft hard te werken voor dat waar je naar verlangt en van droomt. En deze week, mag je een heel klein beetje de teugels laten vieren en genieten van dat wat jij allemaal kunt neerzetten op materieel vlak. Je hoeft het ook niet te delen met anderen. Alle voorspoed is nu even voor jezelf. Kijk daarom ook eens eerlijk hoeveel je eigenlijk van jezelf mag ontvangen als het om rust, ruimte en relaxen gaat?! Echt, je hebt het dubbel en dwars verdiend.

tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholWaterman: Bekers Twee

Hallo lieve Watermannen. Je trekt Bekers Twee. Jij hebt deze week de liefdeskaart! Het kan zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een blessing zien. De officiële betekenis is dat je een diepere vorm van zelfliefde ervaart. Het kan ook zijn dat je liefde terugvindt voor iets dat je als kind ontzettend leuk vond om te doen. Paarrijden, Saxofoon spelen, acteren, schilderen. Ga eens uitvinden wat jouw oude liefde is?!

tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholVissen: Rad van Fortuin

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week Het Rad van Fortuin. Jij twijfelt als een tijdje of je nu wel of niet de knoop moet doorhakken aangaande die grote beslissing? Het kan zijn dat je denkt: ‘holy smakkemoly, alles verandert zo snel om mij heen, maar wil ik dat wel? De kaart zegt dat alles voor je klaarligt om die nieuwe weg in te slaan, actie te ondernemen en wensen te leven. Jij komt precies daar waar je moet zijn. Het universum praat tegen je weet je wat lieve Vis je kunt beter met de stroom meezwemmen, dan ertegen in. Echt het komt goed!

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie