Glamour's daghoroscoop: maandag 3 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Ook in conflicten kan iets positiefs schuilen: als het de lucht klaart en misverstanden oplost, heeft het een functie. Het kan jullie zelfs dichterbij elkaar brengen.

STIER
21 april-20 mei

Je bent vandaag uitermate gevoelig voor kritiek en je voelt je snel aangevallen. Dat is eigenlijk niet nodig, maar jij voelt je snel in je vrijheid beknot.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Geldzorgen of meningsverschillen over geld, kunnen de sfeer behoorlijk verpesten. Zet alle feiten op papier. In de stress schieten of in paniek raken, lost niets op.

KREEFT
22 juni-22 juli

De volle maan van vandaag is het moment om iets, iemand, een idee of probleem los te laten. Wat je nodig hebt, is er. Wat overbodig is, kun je laten gaan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe zit het met je belangrijkste relaties? Liefde, collega’s of zakelijke partners? Het wordt duidelijk wat er verbeterd kan worden. Neem gerust de eerste stap.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verandering is helemaal niet slecht, want van te veel routine word je lui. Probeer vandaag de sleur te doorbreken. Ook kleine stapjes zijn prima.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De chemie tussen jou en iemand anders is behoorlijk sterk, maar ook ongrijpbaar. Ook afstand -letterlijk of figuurlijk- kan een rol spelen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

De spanningen tussen werk- en privé kunnen vandaag stress en ergernissen veroorzaken. Je kunt niet alle ballen in de lucht houden, dus maak keuzes.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Een prima moment om je uit te spreken en je mening te geven. Ook al zul je heus wel de nodige reacties uitlokken, zwijgen over dit onderwerp lukt niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

De communicatie loopt vandaag niet helemaal naar wens. Dat roept vragen, maar ook irritaties op. Wees zo duidelijk als je kunt zijn of vraag om duidelijkheid.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat jij en iemand anders het niet met elkaar eens zijn, betekent niet dat jullie geen compromis kunnen sluiten. Koppigheid is de eerste hindernis om te overwinnen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als iets eindigt, is het ook het begin van iets nieuws. Het moet nu duidelijk worden of je mening over iets haalbaar is. Wees realistisch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie