Glamour's daghoroscoop: dinsdag 4 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Sommige mensen kijken enorm tegen je op en zien jou als voorbeeld. Dit is een prima moment om je kennis en ervaring met anderen te delen.

STIER
21 april-20 mei

Sommige informatie hou je nog even beter voor jezelf. Soms is het beter om ergens over te zwijgen tot je precies weet wat je volgende stap is. Dit gaat niemand iets aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De mening en ervaring van anderen kan soms heel verfrissend werken. Doe er je voordeel mee en benader een lastige kwestie eens op een andere manier.

KREEFT
22 juni-22 juli

Luister en kijk goed naar andere mensen. Soms zegt hun gedrag alles wat je moet weten. Ook belangrijk? Wat er juist níet wordt gezegd.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jaloezie of boosheid zijn slechte raadgevers, Leeuw. Of het nu om een zakelijke kwestie gaat of om privésituatie: hou de eer aan jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

Dat harde werken moet je toch een keer opbreken? Neem je wel genoeg tijd om op adem te komen? Of werk je zo hard omdat je afleiding zoekt?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Doe je dingen omdat ze van je worden verwacht of omdat je het zelf wil? Laat je niet onder druk zetten om dingen te doen die tegen je principes in druisen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Bemoei je vandaag alleen met je eigen zaken en denk na of dit het juiste moment is om kritiek te leveren. Alles komt vandaag harder over dan de bedoeling is.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een verhaal heeft altijd twee kanten en soms zelfs drie! Neem de woorden van anderen met een korreltje zout en trek nog geen conclusies.

STEENBOK
22 december-20 januari

Gun jezelf vandaag iets extra’s. Of het nu om iets lekkers gaat, een nieuw kledingstuk of een dagje vrij nemen. Als iemand het nu nodig heeft, ben jij het.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Voor jezelf opkomen is het probleem niet, maar je schiet er weinig mee op als het de lucht niet klaart. Kun je wel loslaten? Of hou je nog vast aan het oude?

VISSEN
20 februari-20 maart

Je verandert snel van mening en dat werkt op de zenuwen van anderen. Niks van aantrekken, maar pas spreken als je het echt zeker weet, is de beste remedie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie