Glamour's daghoroscoop: donderdag 6 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als de druk te hoog wordt, neem dan een beetje afstand van de situatie. Het voelt nu misschien of dingen nooit zullen veranderen, maar dat is echt niet zo.

STIER
21 april-20 mei

Snel handelen is in sommige situaties de beste oplossing. Misschien zijn de mogelijkheden niet helemaal perfect, maar je kunt hier echt iets van maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je geen risico durft te nemen, verandert er ook niks. Als bepaalde situaties je meer kosten dan ze opleveren, doe je jezelf tekort, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Reizen is op dit moment niet de beste keuze, maar dat wil niet zeggen dat je thuis moet blijven. In je eigen omgeving valt ook veel moois te ontdekken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe zit het met je energie? Zoek naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Let op dat je vandaag geen geld uitgeeft aan zaken die het niet waard zijn.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is logisch dat je je draai nog niet hebt gevonden. Alle begin is moeilijk. Laat je niet uit het veld slaan door een kleine tegenslag. Je kunt dit!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het leven is al serieus genoeg, dus probeer wat meer te lachen om de domme acties van anderen. Ja, je mag daar natuurlijk iets over zeggen!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er valt altijd wel iets te vieren, ook al moet je zelf een reden verzinnen. Maak van deze dag een feestje en deel je geluk en dankbaarheid met anderen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Neem het er nog even van en doe vooral dingen die je leuk vindt om te doen. Je plannen kunnen vandaag op het laatst nog veranderen door een spontane date.

STEENBOK
22 december-20 januari

Geef sombere gedachten niet te veel ruimte, Steenbok. Er kan inderdaad van alles gebeuren, maar je hebt niet overal invloed op. Zoek afleiding. Of laat je afleiden.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Andere mensen kunnen jouw gedachten niet lezen, dus spreek je uit over de dingen die je dwarszitten. Er is meer begrip voor je dan je denkt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jouw vermogen om overal iets van te maken komt vandaag goed van pas. Toch is het raadzaam om je te concentreren en goed te lezen/luisteren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie