Glamour's daghoroscoop: vrijdag 7 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vanaf de middag ziet alles er veel beter uit en krijg jij energie om aan de slag te gaan. Wacht niet te lang op anderen, want zo gaat kostbare tijd verloren.

STIER
21 april-20 mei

Het kan geen kwaad om nog eens na te denken over een onderwerp dat je liever niet onder ogen ziet. Langzaam maar zeker ben je toe aan verandering, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een heerlijke dag om met vrienden door te brengen en het weekend in te luiden. In je eentje vermaak je je ook wel, maar dubbel zoveel plezier als je het met anderen deelt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zet de puntjes op de i en doe je uiterste best. Dit advies kan te maken hebben met je werk, maar ook met je reputatie. Er wordt veel van je verwacht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als oude meningen en overtuigingen niet meer zo goed werken als vroeger, is het tijd om iets nieuws te proberen. Aan inspiratie en goede voorbeelden ontbreekt het vandaag niet.

MAAGD
24 augustus-22 september

De sfeer is vandaag druk en koortsachtig en mensen hebben zeer weinig geduld. Dit is niet de beste dag om dat ene onderwerp aan te snijden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent bereid om anderen tegemoet te komen, maar hou je eigen grenzen in de gaten. Als mensen je niet goed behandelen, kom dan voor jezelf op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als jij een goed voornemen hebt, duik je er meteen vol overgave in. Van langzaam beginnen is vandaag geen sprake, maar je bereikt wel veel.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Sommige dingen zijn gratis. Vriendschap, liefde bijvoorbeeld. Investeer vandaag in de mensen die belangrijk voor je zijn. Met woorden, maar cadeautjes mogen ook.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je mag op je strepen blijven staan, maar je komt er niet veel verder mee. De middenweg levert meer op. Geen zin in drukte en verplichtingen? Doe wat goed voelt voor jou!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een prima dag om een aantal kwesties te bespreken. Goed luisteren en elkaar laten uitspreken, is zeer belangrijk. Stel gerust die ene vraag waarmee je al een tijd zit.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vandaag krijg jij je zin. Misschien niet over alles, maar je komt een heel eind. Moet je nog ergens over onderhandelen? Dit is je kans.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie