Glamour's daghoroscoop: zaterdag 8 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Is dat schuldgevoel helemaal (on)terecht? Door nog eens goed na te denken over een recente gebeurtenis, zie je wat je eigen aandeel is. Vergeet jezelf niet te vergeven.

STIER
21 april-20 mei

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Let op je communicatieve vaardigheden, zoek contact, maak afspraken en zorg ervoor dat je niet te veel in je eentje bent.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je iets van anderen nodig hebt, (aandacht, begrip, hulp) vraag daar dan om. Hou er wel rekening mee dat anderen misschien geen zeeën van tijd voor je hebben vandaag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is tijd om in jezelf te investeren! En met name in je looks. Spontaan naar de kapper is op dit moment lastig, maar een afspraak maken kan altijd.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je het een beetje slim aanpakt, kun je een situatie in jouw voordeel ombuigen. Neem het initiatief, maar wees tactvol en respecteer andermans grenzen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als iets te groot of te veel voor je is, hak het probleem dan in stukjes en maak het kleiner. Je hebt op dit moment de neiging om zaken groter te maken dan ze zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De goedkeuring van anderen is natuurlijk fijn, maar trek je niet te veel aan van de mening van anderen. Doe vandaag iets dat jou een goed gevoel geeft.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Laat je niet op de kast jagen door anderen, maar wees ook voorzichtig met het geven van jouw mening. Niet elk onderwerp is een felle discussie waard.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt nauwelijks geduld om nog langer te wachten tot dingen veranderen. Zoek een uitlaatklep en bedenk een alternatief voor een plan dat niet doorgaat.

STEENBOK
22 december-20 januari

Is je thuissituatie gespannen of zit je zelf niet goed in je vel? Als je alle problemen op een grote hoop gooit, lijken ze veel groter. Wees lief voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je maakt van je hart geen moordkuil, maar sommige opmerkingen zijn op het randje. Als je dat wilt voorkomen, denk dan nog eens goed na voor je die scherpe opmerking maakt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Pluk de dag, want vandaag is gemaakt om zoveel mogelijk leuke dingen doen! Controleer wel dat iedereen weet wat zijn/haar taak is. Dit voorkomt een hoop irritaties.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie