Glamour's daghoroscoop: zondag 9 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een dag waarop je makkelijk een conflicten verzeild raakt. Soms is het beter om even weg te lopen, dan leeg te lopen. Ga niet te keer tegen de verkeerde personen.

STIER
21 april-20 mei

Hangt het in de lucht? Ook in jouw omgeving hebben veel mensen een kort lontje. Jij laat je ook niet veel vertellen vandaag, dus dat kan nog wat worden…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Onbewust hoor, zie of lees je iets waardoor een oude situatie weer terugkomt. Stop die gevoelens niet weg, maar maak kijk of je er iets mee kunt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt vandaag weinig geduld met mensen die over jouw grenzen heen gaan. Speelt jaloezie hier een rol in? Dat is echt niet nodig. Sta erboven!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Misschien is het beter om nog eens goed na te denken voor je die kostbare aankoop doet. Door eerst prijzen te vergelijken kun je aardig wat geld besparen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als jij het achterste van je tong niet laat zien, waarom zou een ander dat dan wel doen? Je wil graag op safe spelen, maar dat is in deze situatie eigenlijk niet realistisch.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Inderdaad: sommige dingen kun je heel goed zelf doen. Bijkomende voordeel is dat je anderen ook niet om hulp hoeft te vragen. Je kunt meer dan je denkt, Weegschaal!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Horen, zien en zwijgen. Met de nadruk op zwijgen. Dat is het belangrijkste advies. En je weet het: wie het laatst lacht, lacht het best. Kwestie van tijd.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Doe vandaag iets waar je blij van wordt en energie van krijgt. Willen anderen niet mee of hebben ze geen zin? Dan doe je het gewoon alleen! Ook prima.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij en een familielid lijken het totaal niet met elkaar eens te zijn en het lijkt er ook niet op dat jullie elkaar gaan overtuigen. Leven en laten leven, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms zit het gewoon vreselijk mee! Vandaag zou het zo’n dag kunnen worden. Je trekt nog meer geluk naar je toe als je geduldig blijft en begrip toont voor lastige situaties.

VISSEN
20 februari-20 maart

Moet er vandaag echt zoveel gebeuren of denk je dat alleen maar? Schiet niet in de stress, maar pak dingen één voor één aan. En laat je niet zo snel afleiden…


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie