Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Hogepriesters

Lieve Ram. Jij trekt de Gehangene. Deze kaart kan de kaart van verplichte rust zijn. Maar volgens mij is het deze week meer dat je de zaken nu echt eens van een andere kant moet gaan bekijken. Soms moet je jezelf een schop onder je eigen kont geven. Ja, je mag een tijdje treuren als zaken, relaties, opdrachten of wat dan ook niet zijn gelopen zoals jij had gehoopt. En ik wil zeker niet op je romantische hart trappen, maar lieve Ram, je kunt echt geen oceanen vol blijven huilen. De ijskappen smelten, remember. Plak jezelf weer in elkaar. Je kunt het, zeker met deze lieve kaart. Kijk goed, je hebt de heilige halo al om je hoofd!
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Stier: De Geliefden

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week De Geliefden. Het kan zijn dat er letterlijk een nieuwe liefde je leven inspringt. Dat is natuurlijk ontzettend leuk als je single bent! Maar kijk eens naar de vrouw op de kaart. Zij geeft al haar aandacht aan de aartsengel, die symbool staat voor onze spiritualiteit. De aartsengel is er voor ons en zij kan evenwicht brengen in je vaak zo onrustige hoofd en verwarde hart. Lieve Stier of je nu single bent of niet, geef deze week toe aan de liefde voor jezelf en liefde voor de ander. Maar luister zowel naar je hart als je hoofd.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Tweeling: Bekers Twee

Hallo lieve Tweeling. Jij trekt de kaart van de liefde; Bekers Twee. Het kan zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval heel veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een zegen zien. De officiële betekenis is ook wel dat je resoneert met een diepere vorm van zelfliefde, doordat je jezelf toestaat om meer en meer voor jezelf te kiezen, terwijl voorheen jouw loyaliteit en prioriteit echt meer bij de wensen en behoeften van anderen lag!
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Kreeft: De Schildknaap van Pentakels

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt deze week De Schildknaap van Pentakels. Deze kaart staat soms symbool voor het niet herkennen van nieuwe kansen omdat z’n hoofd overvol zit; alles is leuk! Misschien heb je te weinig focus lieve Kreeft en loop je het risico je deadline te missen. Focus je eerst op datgene waaraan je wilt beginnen en kijk hoeveel tijd je echt nodig hebt. Wees realistisch. Onderzoek alle opties en schrijf er een rapportje over. Als je nog geen relatie hebt, kan deze kaart er ook op wijzen dat je twijfelt aan je eigen commitment. Dit kan ook een zakelijke relatie zijn. Bekijk het analytisch.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Leeuw: Staven Koning

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week de Koning van Staven. Je mag ‘actie’ ondernemen en energie steken in een nieuwe baan of een ontmoeting. Benut die kans, want het wordt een vurig passionele week voor jou! Deze Koning van Staven staat namelijk voor: aantrekkelijk, ambitieus, eerlijk en betrouwbaar. Hij is emotioneel betrokken en zijn hart straalt warmte en wijsheid uit. Mensen voelen zich daarom heel goed bij jou deze week. En daarom ben jij ook de aangewezen persoon om anderen enthousiast te maken voor jouw nieuwe plan.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Pentakels Ridder

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt deze week De Pentakels Ridder. Deze ridder is betrouwbaar en kan duiden op een Maagd, Steenbok of Stier die je leven inwandelt. Aardetekens zijn zeker geen duizelingwekkende players, maar je kunt wel altijd op ze bouwen. Op een dieper niveau gaat deze Ridder in op hoe je omgaat met je geld en lichaam. Kijk deze week eens extra goed naar je financiën lieve Weegschaal, want Pentakels Ridder wijst je erop dat je nu extra verstandig moet zijn. Dus even je vuur bedwingen en je hoofd de baas laten zijn.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Maagd: Staven Aas

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week de Staven Aas. Zeker met de volle maan op 3 augustus in Leeuw wordt het op zeker een vurige week voor jou! Deze kaart geeft jou power, levenskracht en doorzettingsvermogen. Daardoor heb je rechtstreeks toegang tot jouw passie, ambitie, moed, bereidwilligheid en enthousiasme. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je meer zelfvertrouwen en mogelijk een boost krijgt. Het wordt duidelijk waar jouw potenties en groeimogelijkheden liggen. Er is de juiste energie beschikbaar voor een succesvolle start.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Schorpioen: De Kracht

Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt deze week De Kracht kaart. Jij mag deze week echt je kwetsbaarheid tonen. Heel weinig mensen zien jouw ware gezicht, maar word het niet eenzaam om achter je masker te wonen. Mensen houden ook van je als je het allemaal even niet weet hoor! Deze kaart staat voor liefde en begrip. De leeuw symboliseert jouw woeste onderbewustzijn met zijn sterke emoties die jou dreigen te overweldigen. Zeg gewoon eerlijk wat er in je hart leeft, het kan zo maar zijn dat dat jou juist dichter bij iemand brengt waar je van houdt.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Zegewagen

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week de Zegewagen. Niet alles in het leven hoeft zo serieus te zijn. Je mag best wel een beetje flirten. Want jij hebt al de geluk-kaart. Deze week ben jij een geboren leider, die inspireert door zijn passie en energie. Nu jij zo in je power staat, ben je ook erg aantrekkelijk voor anderen (vandaar dat flirten). Door jouw onophoudelijke toewijding en doorzettingsvermogen, kun jij deze week bergen verzetten en het onmogelijke mogelijk maken. Trek je de zegewagen dan duidt het altijd op succes, aanzien en rijkdom na langdurige inspanning. Kijk en dat is speciaal voor jou weggelegd.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Steenbok: De Koningin van Bekers

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week de meest emotionele Queen: De Koningin van Bekers. Wellicht is dit een mooie week om romantisch en gul te zijn in de liefde. Deze Queen streeft haar idealen na, volgt haar eigen supernatural ingevingen en laat zich niet door anderen leiden. Voor sommigen lijkt het alsof ze gedachten kan lezen. Lieve analytische Steenbok, geef jezelf deze week toestemming om tevreden te zijn met wie je bent. Laat je schoonheid naar buiten stralen, maar wat veel belangrijker is, zorg dat jij je eigen schoonheid ook ziet.
tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol


Waterman: De Kluizenaar

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week De Kluizenaar. Officieel staat de lamp van de Kluizenaar symbool voor het zoeken naar kennis en wijsheid, die is vergaard door vele jaren van studie en meditatie. Maar een rustig momentje in bad, kan ook volstaan hoor! Jij bent deze week wel een lichtend voorbeeld voor anderen. De ster in de vorm van een hexagram staat voor het innerlijke licht van inzicht en laat zien dat jouw onderbewustzijn en bewustzijn in harmonie zijn in je leven. En anderen zien en voelen dat dus ook!
tarotkaartreading
Uitgeverij KoppenholVissen: De Hogepriesteres

Hallo lieve Vissen. Jij trekt deze week De Hogepriesteres. De Priesteres ‘regeert’ over jouw intuïtieve talenten. Luister heel goed naar de ogenschijnlijke onbelangrijke invallen. Je kent het butterfly effect? “Een vlinder, die met zijn ‘vleugels klapt’ in Mexico kan een orkaan veroorzaken in China”. Natuurlijk is gezond verstand belangrijk, maar het leven is veel wonderlijker dan alle schrijvers, films, gedichten bij elkaar kunnen verzinnen. Dus vertrouw erop lieve Vis dat er deze week wonderen gebeuren. Wees stiller dan gebruikelijk, je zult de Priesteres steeds beter gaan verstaan met je hart.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie