Dit is de invloed van Volle Maan in Waterman op je leven

Er kunnen emoties naar boven komen die je voor een lange tijd hebt weggestopt.

volle maan
Christophe LehenaffGetty Images

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Het is alweer vier weken geleden dat de Volle Maan in Steenbok was. Maandag komt de Maan om 17:58 uur opnieuw op haar hoogtepunt. Dit keer staat de Volle Maan in het dierenriemteken Waterman. Haal al je benodigdheden voor een Volle Maan ritueel tevoorschijn, reinig en laad je edelstenen op en kijk wat deze Volle Maan voor jou kan betekenen.

Wat is Volle Maan?

De Volle Maan fase begint 15 tot 18,5 dagen na de Nieuwe Maan. Het is het hoogtepunt van de maancyclus. De thema’s die terugkomen bij een Volle Maan zijn: vastbeslotenheid, vergeving, dankbaarheid en loslaten. In de astrologie zegt de Volle Maan iets over onze emoties, ons onbewuste en wie we werkelijk zijn. Als we onze Maan niet voeden, kunnen we ons niet tevreden voelen. Daarnaast is het de fase waarin we weten of een van onze Nieuwe Maanwensen of manifestaties zullen uitkomen.

De invloed van de Volle Maan

Je hebt misschien de afgelopen dagen al last gehad van de invloed van de Volle Maan op je nachtrust. Er kunnen emoties naar boven komen die je voor een lange tijd hebt weggestopt. Ook kun je merken dat je rare dromen hebt, je intuïtie scherper is, er veel signalen vanuit het Universum komen (let hier vooral goed op) en een overvloed van creativiteit hebt. Samen met mensen die Hoogsensitief zijn, zullen de sterrenbeelden Leeuw en Waterman vooral beïnvloed worden door deze Volle Maan. Dit geldt ook voor andere plaatsingen in je Birth Chart waar deze twee van toepassing zijn.

Volle Maan in Waterman

De Maan staat deze keer in het dierenriemteken Waterman. Dit is een vast teken en het elfde dierenriemteken. Dit dierenriemteken gaat voor wat hij wil, kijkt verder dan zijn neus lang is en ervaart rebellie tegenover de gevestigde orde. Zonder de energie van de vindingrijke Waterman, zou de maatschappij allesbehalve vooruitgang kennen. Het is dan ook niet zo gek dat de planeet Uranus, die vooral gaat over aspecten zoals revolutie en intuïtie, de natuurlijke heerser is van Waterman. Het is het creatieve genie dat door middel van wetenschap en technologie verandering brengt op het gebied van wetenschap en spiritualiteit.

Zon in Leeuw

De Zon staat in het dramatische dierenriemteken Leeuw. De Leeuw is het vijfde dierenriemteken en is net als Waterman een vast teken. Het is geen geheim dat de Leeuw graag het middelpunt is. Dit komt onder andere doordat de Zon zijn natuurlijke heerser is. De Leeuw en Waterman zijn tegenpolen van elkaar, maar gaan beiden hard voor wat zij willen. De Leeuw is warm, loyaal, trots en heeft een zekere vorm van extraverte zelfexpressie en speelsheid. Uit balans is hij egocentrisch, arrogant en opschepperig. Waar Waterman zijn innovatieve ideeën bedenkt achter de schermen, is Leeuw de inspirerende leider die in de spotlight staat.

Volle Maan augustus 2020

Het is geen verrassing dat deze Volle Maan een nogal heftige energie met zich meebrengt. Dit brengt vooral verandering en vooruitgang met zich mee. Je zult misschien merken dat dingen om je heen bewegen en verschuiven, wat gepaard gaat met een zekere onzekerheid en instabiliteit. Er zal verwarring ontstaan over welke richting je moet kiezen en wat je kunt vertrouwen. Uiteindelijk laat het je zien wat zwak is en inderdaad moet vallen.

Het is een tijd van innerlijk conflict, zonder dat je er echt emotioneel over bent. Waterman laat ons verstandig op zoek gaan naar de waarheid. Hierdoor kunnen we ander perspectief krijgen. Ga achter je dromen aan en deel de liefde die je hebt. Begin bij jezelf en deel het met je familie, vrienden, gemeenschap en natuurlijk de wereld. Je zult meer bereiken dan je denkt.

Deze celebs zijn allemaal Waterman

Volgende Volle Maan

De volgende Volle Maan zal plaatsvinden op 2 september 2020. De Maan staat dan in het emotionele en spirituele waterteken Vissen. Emoties die normaal al hoog oplopen bij de Volle Maan, zullen nu helemaal hoog oplopen. Dit wordt ingewikkeld, omdat we tijdens deze Volle Maan niet zo snel geneigd zijn om iets los te laten. De Zon, die dan in Maagd staat, zal nog enigszins een vorm van controle uitoefenen. Geniet nog even van deze luchtige Volle Maan. En schaf voor de volgende Volle Maan alvast een doos tissues aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie