Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Bekers Tien

Hoi lieve Ram. Jij trekt Bekers Tien. Wat veel mensen niet over rammetjes weten, is dat ze heel romantisch zijn. Maar onder dat stoere hart, zit eigenlijk een heel klein roze hartje. En kijk nou lieve ram, jij hebt eigenhandig een regenboog in je wereld gemanifesteerd. Hoe geweldig dat er na een hele lang tijd nu echt diepe harmonie en liefde voor jou aan de horizon glittert. En door al dat geluk, creëer jij ook een krachtveld om je heen, dat magnetisch en heel sexy is voor anderen. Jij hebt deze week The Lucky Ten en geniet daar maar lekker van met iedereen die je lief is!

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Stier: De Ster

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week De Ster. De Ster is een kaart, die een rustige en magische periode aankondigt. De traditionele betekenis is er eentje van rust en heling. Maar het kan ook staan voor lang gekoesterde wensen, die nu eindelijk uitkomen. De Ster is een zegening die zorgt voor de diepgang waarnaar jij zo naar verlangt, lieve Stier! En we weten allemaal dat stieren, pas stoppen als ze dat hebben bereikt wat ze van plan waren. Het is dus niet zo, dat je het zonder effort in je schoot hebt gekregen. Dus geniet van je rust en je succes. Applaus en een kus!

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Bekers Zes

Hoi lieve Tweeling. Je trekt Bekers Zes. De kaart van plezier en liefde. Jij bent een lucht teken lieve Tweeling en dat kan ook betekenen dat jouw hart vleugels hebt en je zo van de ene liefde naar de anderen fladdert. Ook heb je nog een plaatsje over voor een Lover uit het verleden. Want dat gebeurt ook vaak als je deze kaart trekt. Ding, dong. Wie is daar? Zie de kaart als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding, vlinders en vertrouwen. Geniet ervan. Maar zeg wel van tevoren tegen je object van verlangen, hoe lang je van plan bent te blijven a.u.b. Daarmee vermijd je dat het rommelig wordt lieve Tweeling.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Staven Vijf

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt Staven Vijf. Staven geven meestal enthousiasme en gedrevenheid aan. Jij bent dapper en durft risico's te nemen, waardoor je je doelen bereikt. Maar Staven vijf laat jou deze week zien, dat je een te kort lontje hebt. Het zou veel slimmer zijn, als je deze week een klein muilkorfje voordoet en jezelf niet toestaat om impulsief en agressief te reageren. Sta gewoon open voor de uitdagingen die deze week op je pad komen, ook als jij ze niet leuk vindt. Slaap er een nachtje over en bekijk heel analytisch wat je het meest volwassen is om te doen en doe dat gewoon! Dan is alles meteen opgelost.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Staven Vier

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt deze week Staven Vier. Gefeliciteerd want dit betekent dat er iets geweldigs is om te vieren in je leven. Het kan gaan om een romantische overwinning, zoals een nieuwe relatie of zelfs een ring aan je vinger. De vieren in de numerologie staan voor een sterke fundering en al het felgele op de kaart, zegt dat deze week een ‘Happy time’ voor de leeuwen in het verschiet ligt. Of het nu liefde of voorspoed na actie is, er ligt in ieder geval een zegen voor jullie klaar bij de afhaalbalie van het universum.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Schildknaap van Pentakels

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week de Schildknaap van Pentakels. Normaal zit je hoofd al overvol en ga je soms letterlijk gebukt onder je eigen hang naar perfectie, gezondheid en succes, maar deze week maak je het wel heel bont lieve maagd. Houd eens op met al dat navelstaren en alles analyseren, want je analyseert letterlijk alles kapot. Doe eens iets geks lieve maagd. Ga in je ondergoed in de regen dansen, of plant een vlinderstruik en ga daar verplicht naar kijken. Ontspan!

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Bekers Zeven

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt deze week Bekers Zeven. Je kunt normaal al een twijfelkont zijn, maar deze week span jij je eigen kroon. Wat moet je nou kiezen als er een overvloed aan mogelijkheden voor je klaar staat? Hoe meer je er met anderen over gaat praten, hoe verwarder je wordt lieve Weegschaal. Deze kaart duidt op verwarring en een chaos, waar je het liefst voor zou wegduiken. Het is heel belangrijk om oordeel vrij naar je eigen gedraaikont te kijken. Probeer het kiezen uit te stellen totdat je rustig en vol vertrouwen bent en achter je keus kan blijven staan, zelfs als het dan alsnog fout gaat.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Maan

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt deze week De maan. Jij bent het meest heimelijke teken van alle sterrenbeelden. Je bent gek op geheimen en alles wat verborgen is en waar je naar kunt gluren op een afstandje vind je spannend. Maar wat jij vergeet lieve Schorpioen is dat de maan alles verlicht wat tot nu toe verborgen is gebleven. Doe het deze week eens anders en gooi voordat anderen mensen achter jouw geheimen komen de boel eens open. Kom uit jouw eigen comfortabele powerplek en spring over je eigen schaduw. Kwetsbaarheid zal je sterker maken en je ontneemt anderen mensen de mogelijkheid om jou te ‘ontmaskeren’.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Drie van Staven

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week de Drie van staven. Dit is de kaart van glashelder weten naar welke richting je aan het lopen bent in jouw leven. Het mooie is lieve Boogschutter dat jij dat uiteraard in je eigen vurige tempo doet. En dat is helemaal oké. Jij bent iemand met een snelle geest en betrouwbaar hart. Hoe mooi is dat! Deze kaart zegt tegen jou: geef vol gas vooruit en je hoeft pas te stoppen voorbij de finishlijn. Overleg het wel even met de mensen om je heen, zodat je niet na al je maatschappelijke succes, straks weer je familie en vrienden moet uitleggen dat het niets persoonlijks is, maar dat je hyperfocus had.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Tien van Zwaarden

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt deze week Tien van Zwaarden. De Zwaarden in de tarot staan voor denken en alle andere mentale activiteiten zoals piekeren, malen, plannen en jezelf langzaam helemaal gek lopen maken. Gelukkig is in de numerologie het cijfer tien ook het einde van een cyclus. Deze kaart heeft dus aan lieve Steenbok dat er een eind komt aan een hele zware tijd, waarin je maar niet tot een oplossing kon komen. Vier deze closure van een moeilijke tijd met vrienden. Ga meteen even aan een lamp hangen, even je hart ophalen, is soms het beste medicijn.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Negen van Pentakels

Hallo lieve Waterman. Jij trekt de negen van Pentakels! Deze kaart staat voor lekker veel materieel comfort en financiële zekerheid. Hoe fijn is dat lieve waterman in deze onzekere tijden, waarin de meeste van ons met hun neus in een mondkapje lopen en zich belemmerd voelen om volgens jouw principe van 10 toes down te leven. Als je goed kijkt lieve Waterman, dan zie je helemaal op de voorgoed een slakje langzaam naar de andere kant van de kaart kruipen. Het succes komt jouw kant op, misschien moet je er heel even op wachten.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Magiër

Hallo lieve Vissen. Jij trekt de Magiër. De Magiër is de hoogste toverkaart uit het deck. Er is niets wat jij niet deze week tevoorschijn kunt toveren. De enige uitdaging die je hebt, is dat je niet wordt overmand door je eigen gevoelens. Het is daarom essentieel dat je even wat extra tijd voor jezelf neemt en goed luister of de signalen die je oppikt, wel degelijk van jezelf zijn. Door nog subtieler af te stemmen met jezelf, hoe duidelijker alles wordt. En niets os gek he lieve vis. Ieder mens heeft anderen kwaliteiten en jij kunt nu eenmaal heel goed aanvoelen wat er staat te gebeuren of wat er moet gebeuren. En je zult je net zo lang op concentreren dat het ook gebeurt.

tarotkaartreading
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie