Glamour's daghoroscoop: maandag 10 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Besteed aandacht aan praktische zaken. Ruim op, maak schoon, prep maaltijden, doe je administratie. Laat je ook vandaag niet provoceren door lastige mensen.

STIER
21 april-20 mei

Je hebt vandaag de neiging om onnadenkend en impulsief te handelen. En als je dan ook nog eens hardop uitspreekt wat je denkt, heb je een probleempje.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Sommige ideeën zijn op papier briljant, maar in de praktijk niet echt succesvol. Ze kunnen zelfs behoorlijk duur uitpakken. Goed om eerst over eventuele consequenties na te denken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een heerlijke dag om met anderen door te brengen. Lunchen of dineren met vrienden? Ook al is het gewoon maandag; het is een mooie dag voor gezelschap.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een zakelijk conflict of problemen met een instantie verdwijnen niet vanzelf. Pak dit slim en correct aan en maak overal kopieën of notities van.

MAAGD
24 augustus-22 september

Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat sommige dingen anders moeten. Als je dat eenmaal beseft, is er geen weg terug. Dat is gelukkig ook juist niet de bedoeling!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms klikt het niet tussen jouw vrienden en je lief. Jammer, maar je kunt het niet forceren. Maak er geen drama van en kies ook geen partij.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je krijgt totaal geen hoogte van je partner. Zijn/haar humeur of plannen veranderen sneller dan je kunt bijhouden. Vermoeiend? Ach ja, maar never a dull moment…

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Als je dingen met plezier en liefde doet, kosten ze ook veel minder moeite. Vandaag wordt duidelijk hoe waar dit is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige zaken moet je aan het lot overlaten. Dat is moeilijk, maar je zit nu met een situatie die je zelf niet kunt beïnvloeden met wilskracht of handelen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ben jij zo onrustig of is dit van toepassing op drukte in je directe omgeving? Als het je te veel wordt, is het een goed idee om een andere omgeving op te zoeken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als jij het even niet weet, is er vast wel iemand die je weer op weg wil helpen. Daar zijn vrienden immers ook voor. Je moet wel zelf over het onderwerp beginnen, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie