Glamour's daghoroscoop: dinsdag 11 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Door een probleem op een andere manier te benaderen, los je het sneller op dan op de gebruikelijke manier. Je creatieve talenten worden vandaag aangesproken.

STIER
21 april-20 mei

Jij bent koppig, maar je hebt een tegenstander van je eigen niveau gevonden. Dit schiet natuurlijk niet op als jullie allebei geen millimeter willen toegeven.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Op je werk is het zo druk en chaotisch, dat je er uitgeput van raakt. Mensen reageren vandaag niet echt superrelaxed. Trek het je niet zo persoonlijk aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Over geldzaken praten, ligt vaak een beetje gevoelig. Maar als je van tevoren duidelijke afspraken maakt, is het een stuk makkelijker. Regel het dus snel.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Twee kapiteins op een schip werkt natuurlijk niet. Verdeel de taken en probeer over je irritaties heen te stappen. Dit vraagt om een professionele aanpak.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verzet je niet tegen dingen die je niet in de hand hebt, maar go with the flow. Je kunt je over van alles druk maken, maar veel van je zorgen zijn onterecht.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Spijt? Dat kan gebeuren, maar ga niet in blinde paniek van alles doen om de schade te herstellen. Kalmte gaat je redden. Impulsief handelen werkt in je nadeel.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Door geduld te hebben en je te verplaatsen in de situatie van anderen, wordt het een stuk makkelijker om begrip te kweken. Dring je mening of hulp niet op!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je niet helemaal fit bent, ligt dat niet aan één ding, maar aan een opeenstapeling van factoren. Een te bourgondische leefstijl kan een van de grootste oorzaken zijn…

STEENBOK
22 december-20 januari

Maak iets van deze dag door vooral dingen te doen die je leuk vindt. Geloof het of niet, maar een dag flink bezig zijn in de buitenlucht voelt als een minivakantie.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Spontane afspraken zijn vaak het leukst. Het hoeft ook geen hele dag of avond te duren. Vrijheid, blijheid. Jij voelt nu niks voor te veel verplichtingen en dat is je goed recht.

VISSEN
20 februari-20 maart

Let op je gedachten. Je hebt nu misschien de neiging om veel te veel op een siutatie vooruit te lopen. Wees kalm, let op je ademhaling en laat negatieve gedachten los.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie