Glamour's daghoroscoop: woensdag 12 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als dingen niet naar wens gaan kun je het beste meteen ingrijpen om de schade te beperken. Reageer je frustraties niet af op anderen. Beheers jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Door het chaotische begin van de dag kun je enorm uit je evenwicht raken. Neem de tijd om rustig op te starten. Ongelukken zitten in een klein hoekje!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waar komt die hardnekkige overtuiging vandaan dat iets per se op een bepaalde manier moet? Bespaar jezelf een hoop frustraties en probeer het eens op een andere manier. Verras jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

De problemen van anderen kunnen een beetje te veel voor je zijn. Niks doen is in deze situatie misschien geen optie, maar je mag ook aan jezelf denken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een ingewikkelde klus op het werk, vraagt veel van jou en anderen. Toch kun je nu het verschil maken door de manier waarop je ermee omgaat. Dit is je kans.

MAAGD
24 augustus-22 september

Voor anderen denken is slechtste zet die je kunt doen. Als mensen je niet goed behandelen, spreek ze daar dan op aan. Laat je niet op je kop zitten door bullies!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Op je werk schiet het allemaal niet op en er is de nodige onzekerheid. Niet leuk, maar dit is overmacht. Probeer geduldig en positief te blijven.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je een rechtstreekse vraag stelt, krijg je waarschijnlijk ook een heel eerlijk antwoord. Nu nog een goed moment vinden, want timing is belangrijk.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt vandaag beter iets afmaken dan aan iets nieuws beginnen. Verspil geen kostbare tijd, energie en geld als je geen duidelijk plan voor ogen hebt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als dingen niet gaan zoals ze moeten, dan moeten ze maar zoals ze gaan. Vanochtend loopt niks volgens de planning. Je kunt zelfs in tijdnood komen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Intuïtief zit je op het juiste spoor en het is de moeite waard om hier wat meer aandacht aan te besteden. In een stille, rustige omgeving kom je sneller in contact met je gevoel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je eerste ingeving is vandaag waarschijnlijk de beste. Klinkt makkelijk, maar hoe overtuig je anderen van iets wat je zelf ook niet helemaal kunt verklaren? Probeer het toch!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie