Glamour's daghoroscoop: vrijdag 14 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Veel zaken liggen stil of hebben meer tijd nodig. Daar zijn genoeg signalen over. Het kost waarschijnlijk alleen maar energie als je toch probeert om iets op gang te brengen.

STIER
21 april-20 mei

Iemand weet precies op welke knoppen hij/zij moet drukken om jou op de kast te krijgen. Je weet onderhand toch wel dat het slimmer is om niet te reageren?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Moet je tactvol en geduldig zijn? Ja, natuurlijk, maar in sommige situaties mag je best laten merken dat je geduld op is en dat je een reactie verwacht.

KREEFT
22 juni-22 juli

Feestje? Maak vandaag extra werk van je outfit en looks. Dit is een prima moment om dat ene kledingstuk ‘voor een gelegenheid’ uit de kast te halen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat je niet voor andermans karretje spannen, Leeuw. Sommige mensen vinden het wel makkelijk als jij de kastanjes uit het vuur haalt. Is dit jouw taak?

MAAGD
24 augustus-22 september

In je goedbedoelde poging om flexibel te zijn, kun je onbewust juist heel twijfelachtig overkomen. Als je mening wordt gevraagd; geef die dan!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hoeft niet van alle details op de hoogte te zijn. Sterker nog; soms werkt het juist in je voordeel als je ergens blanco in stapt. Geef het een kans!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Die rechtstreekse benadering werkt behoorlijk goed. Nu is het een kwestie van finetunen en de touwtjes in handen houden. Overgiet het met tact en een glimlach en voilà: succes!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet iedereen voelt aan wanneer het tijd is om anderen voorrang te geven en iets te gunnen, maar dat geldt niet voor jou. Je mensenkennis functioneert prima!

STEENBOK
22 december-20 januari

Besteed vandaag aandacht aan een onderwerp dat je liever niet onder ogen ziet. Juist door erover te praten met anderen, kan er ruimte in de benauwdheid ontstaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Met humor los je een netelige kwestie mooi op. De boodschap komt heus wel aan. Roddelen over iemand? Ai, je weet dat je het eigenlijk niet zou moeten doen….

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt allerlei plannen hebben, maar er is veel (onverwacht) werk in je directe omgeving. Geen zin? Tja, de troep en het stof worden zo alleen maar erger…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie