Glamour's daghoroscoop: zaterdag 15 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Luister vandaag naar je gevoel. Dat is niet hetzelfde als je eerste ingeving of impuls. Als je kunt toegeven dat je er ook wel eens naast zit, begint de magie.

STIER
21 april-20 mei

De manier waarop je mensen benadert is belangrijk. Misschien wil je het liefst meteen to the point komen, maar met een beetje tact en voorzichtigheid kom je vandaag echt verder.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je vandaag gaat shoppen, kom je beslist niet ontevreden thuis. Ok, echte koopjes zijn niet beloofd, maar je slaagt bijzonder goed. Dit wordt een geslaagde dag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Liefde, aandacht en geluk staan vandaag in de sterren. Dit is jouw dag en je zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je buiten je comfortzone stapt. Dat levert succes op.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je overtuigingskracht is vandaag fenomenaal en dat werkt fantastisch als je iets wil verkopen. Het maakt dan niet uit of het spullen, meningen of ideeën zijn.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er zijn situaties waarin het beter is om te bluffen dan te laten merken dat je eigenlijk enorm onzeker bent. Als dit te vaak gebeurt is het misschien tijd om je kring te veranderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Erkenning is belangrijk, maar het gaat er ook om van wie je het krijgt. Weet dat mensen soms uit jaloezie geen compliment over hun lippen kunnen krijgen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Kom maar op met dat bijzondere idee of dat gekke plan. Je kunt je liefste haast geen groter plezier doen dan met een verrassing! Leef je uit.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als mensen je gedachten toch eens konden lezen. Haha, beter van niet! Maar je liefste zal er geen problemen mee hebben als jij je wensen en fantasieën deelt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als er spanningen hangen tussen jou en je liefste, is dit niet het moment om ‘grappig’ te doen. Op de een of andere manier komen je opmerkingen niet over zoals je ze bedoelt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je wil dolgraag iets doen voor iemand anders, maar je weet misschien niet of je impulsieve daad op prijs wordt gesteld. Eerlijk? Eigenlijk weet je het antwoord al.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is een dag voor plezier, voor vreugde, voor de liefde, voor een risico. Durf je uit te spreken wat iemand voor je betekent en hoeveel je van hem/haar houdt?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie