Glamour's daghoroscoop: zondag 16 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent allergisch voor mensen die je onder druk zetten en je een bepaalde kant opsturen. Het voelt niet goed om je eigen plannen op te moeten geven.

STIER
21 april-20 mei

Timing is vandaag heel belangrijk. Wees slim en onderdruk de neiging om impulsief te handelen. Dit kan het verschil maken tussen pech en geluk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is niet de bedoeling om je op de achtergrond te houden. Je hebt ergens een sterke mening over en die verdient het om te worden gehoord. Speak up, Tweelingen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je reageert heel fel op iemand anders en je loopt helemaal leeg. Dat gebeurt als je je emoties te lang hebt opgekropt. Dit is blijkbaar heel belangrijk voor je.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt jezelf makkelijker uiten dan gewoonlijk, maar over je gevoelens praten, is een ander verhaal. Is het eigenlijk erg als je emotioneel wordt?

MAAGD
24 augustus-22 september

Maak je niet druk over de mening van anderen. Dat leidt alleen maar af van wat echt belangrijk is: wat wil dat stemmetje je duidelijk maken over jezelf?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het feit dat je met een ingewikkelde situatie te maken hebt, betekent niet dat de oplossing ook ingewikkeld moet zijn. Vraag om hulp als je daar behoefte aan hebt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Gesprekken kunnen vandaag diep gaan, maar ook voor onrust zorgen. Het is goed om dingen te laten bezinken en niet meteen een conclusie te trekken. Dit heeft tijd nodig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je gevoelens zijn intens, maar het valt misschien niet mee om ze te verwoorden. Vooral niet als je niet goed opgewassen bent tegen de krachtige personality van iemand anders.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij en een familielid lijken het totaal niet met elkaar eens te zijn en het lijkt er ook niet op dat jullie elkaar gaan overtuigen. Leven en laten leven, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat je van stress echt moe of beroerd kunt worden, kan weer eens duidelijk worden. Je hebt inderdaad veel verantwoordelijkheden, maar je legt de lat zelf ook aardig hoog.

VISSEN
20 februari-20 maart

Afspraak is afspraak, maar je hoeft geen dingen te doen waar je echt geen zin in hebt. Als jij iets duidelijker voor jezelf opkomt, kun je dit probleem snel tackelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie