De Gouden Driehoek: deze edelstenen moet iedereen in huis hebben

Deze drie edelstenen versterken elkaar

edelstenen
Unsplash - Content Pixie

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Edelstenen kiezen kan soms een hele opgave zijn. Wil je er eentje die bij je sterrenbeeld past of volg je je intuïtie en ga je voor de edelsteen die je aantrekt? Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen óf welke je moet kiezen, dan hebben we de (gouden!) tip voor je: de Gouden Driehoek. Deze drie edelstenen zijn zuiverend, zacht en passen bij iedereen. Ze creëren rust in een ruimte - een mooie manier om je spirituele reis met behulp van edelstenen te beginnen.

Gouden Driehoek

De zogeheten Gouden Driehoek is de combinatie van de edelstenen Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze edelstenen versterken elkaars werking en werken samen als een team. Als ze eenmaal in een ruimte liggen, kunnen ze balans, rust en een aangename sfeer creëren. De Gouden Driehoek hoeft niet gereinigd te worden zoals andere edelstenen. Het drietal is zelfreinigend. Merk je toch dat je de energie wat minder voelt, reinig ze dan vooral alsnog.

Amethist

Amethist is een edelsteen met een zuiverende werking. De steen staat verbonden met de droomwereld en kan ervoor zorgen dat je Derde Oog geopend wordt. Daarnaast is de steen beschermend en helpt-ie je contact te maken met je innerlijke zelf.

Bergkristal

Bergkristal is de edelsteen voor iedereen. Het is een sterke, energetische steen die positieve energie met zich meebrengt. Deze steen zou ervoor kunnen zorgen dat je gedachtes helder worden en dat je zo weer wat beter kunt nadenken. Ook is het een steen die bij alle Chakra’s past en voor iedereen een toevoeging is. Je kan 'm ook gebruiken om andere edelstenen op te laden.

Rozenkwarts

Rozenkwarts, ook de Steen van de Liefde genoemd, maakt je toegankelijker bij het ontvangen en geven van liefde. Het is een vredige steen met een zachte energie. Het is een steen die je zorgen zou kunnen wegnemen en kalmerend werkt. Deze steen werkt in op het Hart Chakra. De Rozenkwarts kan blokkades wegnemen en ervoor zorgen dat je meer liefde naar jezelf ervaart. Hoe mooi is dat?

Plaatsing van de Gouden Driehoek

Zorg ervoor dat de grootte van de edelstenen ongeveer hetzelfde is, zodat de één de ander niet overstemt. Daarnaast is het belangrijk dat het drietal in een driehoek wordt neergelegd, zodat de energie blijft doorstromen. Wil je iets extra's toevoegen? Door een Hematiet in het midden te leggen, krijgen de stenen een betere verbinding met de aarde. Leg de Gouden Driehoek altijd neer op een plek die voor jou goed voelt. Het drietal is perfect voor in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Intentie

Voor een optimale werking is het belangrijk dat je de tijd neemt voor het plaatsen van de Gouden Driehoek. Probeer vooraf een meditatie te doen om beter in contact te komen met je intuïtie. Plaats de edelstenen op een plek met een intentie, dat versterkt de werking ervan. Ga je voor balans of juist meer rust? Het is ook niet erg als je de edelstenen na een tijdje een andere plek wilt geven. Jouw energie verandert, dus die van de stenen ook.

Meer edelstenen

De Gouden Driehoek is een perfect opstapje voor iedereen die net begint met edelstenen toe te voegen in zijn of haar leven. Mocht je al wat meer ervaring hebben met edelstenen, dan kun je altijd kijken of een Seleniet en Celestien jou aanspreekt. Dit zijn edelstenen die je spirituele groei zouden kunnen beïnvloeden en het contact met engelen kunnen versterken. Voor welk edelsteen ga jij?

Bron: Kristal Meester

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur