Glamour's daghoroscoop: maandag 17 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Hoe belangrijk het is om jezelf te zijn, wordt vandaag duidelijk. Als je ergens aan wil werken, probeer dan wat rustiger en geduldiger te zijn. Dat levert iets op.

STIER
21 april-20 mei

Als je niet lekker in je vel zit, kost alles veel meer moeite. Besteed aandacht aan je gevoel. Wat zit je momenteel het meest dwars? En: wat kun je eraan doen?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Liefdesrelaties veranderen op den duur en zelfs de meest hartstochtelijke relaties worden op een gegeven moment wat minder heftig. Belangrijk is of jullie ook beste vrienden zijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Langzaam maar zeker wordt duidelijk of je klaar bent voor de volgende stap. Bereid je vandaag goed voor op een zakelijk gesprek, gebeurtenis of ontmoeting.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er zijn plenty mogelijkheden om een geweldige dag te hebben. En het mooie is: dat hoeft niet eens veel geld te kosten. Het lijkt erop dat jij vandaag wordt getrakteerd.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het gaat er niet altijd om wát je doet, maar met wíe je het doet. Ben je al te lang in je eentje? Mensen komen niet bij je aan de deur kloppen. Onderneem zelf actie.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je leert vandaag iets belangrijks. Over jezelf, over iemand anders of over het leven. Hoe dieper het je raakt, hoe belangrijker de boodschap is. In wezen is dit een geschenk!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Er zijn aardig wat kwesties waar jij je tanden in wil zetten. Het komt er op aan om krachtig op te treden en niet te aarzelen. Dit is immers een principekwestie voor je.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Sommige dingen zijn echt de moeite niet waard, Boogschutter. Soms is het beter om aandacht te besteden aan dingen die je wel hebt in plaats van aan zaken die ontbreken.

STEENBOK
22 december-20 januari

De spanning loopt op en het kan zelfs een beetje te veel voor je worden. Begrijpelijk, maar geef de moed niet op. Je bent sterk en je hebt wel grotere problemen getackeld.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een prima dag om meer aandacht aan je liefste te besteden. Dat kan uiteraard om een romantische partner gaan, maar ook om een ander belangrijk mens in je leven.

VISSEN
20 februari-20 maart

Begint deze week met een vermoeid gevoel? Heb je moeite om het ritme op te pakken? Je weet heel goed wat je moet doen om je energie weer op pijl te krijgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie