Glamour's daghoroscoop: dinsdag 18 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het heeft geen zin om boos te blijven op anderen. Dat kost jou alleen maar energie. De beste manier om wraak te nemen, is om gelukkig te zijn.

STIER
21 april-20 mei

Een prima dag om door te brengen met familie. Maak er iets gezelligs van en laat je vooral niet in de hoek drukken door mensen die het allemaal beter weten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het valt misschien niet mee om je gedachten goed te verwoorden. Het is al lastig genoeg om je niet te laten meeslepen door alle gevoelens en gedachten. Slow down!

KREEFT
22 juni-22 juli

Verandering van werk betekent niet altijd dat het een verbetering is. Laat je niet verblinden door de mooie voorstelling van zaken. Kijk ook naar de keerzijdes.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hoeft je gevoelens zeker niet te verbergen, maar pas op voor te veel drama. Vergeet niet om royaal te zijn met complimenten. Het levert je veel blije mensen op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou vast aan je eigen agenda en voel je niet schuldig als je niet alles opzij zet voor anderen. Het kan uiteraard geen kwaad om uitleg te geven als dat nodig is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je doet jezelf en anderen veel goed als je vandaag eerlijk en duidelijk bent. Sometimes you have to be cruel to be kind. De manier waarop je spreekt, is uiteraard belangrijk.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Op het moment dat je begrijpt waarom iemand je keer op keer teleurstelt, zie je misschien ook of jij je laat verblinden of dat de ander je niet goed behandelt. Check!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je de kans krijgt om je mening te verkondigen; doe dat dan! Maar: je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Als je er nog niet klaar voor bent, wacht dan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een onverwachte ontmoeting met iemand van vroeger kan aardig wat gevoelens opwekken. Het is fijn als je ze zo snel mogelijk kunt loslaten. Het verleden is voorbij.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hou er rekening mee dat iemand je vandaag een ongewone of zeer rechtstreekse vraag stelt. Als het je overvalt, vraag dan om wat meer bedenktijd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Gezondheid is niet alleen een kwestie van gezond eten, maar ook van een positieve instelling en vastberaden zijn. Zo wordt het een stuk makkelijker om verleidingen te weerstaan.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie