Glamour's daghoroscoop: woensdag 19 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Focus je op nieuwe projecten die je de komende maand onder handen wil nemen. Vooral voor creatieve processen is dit een prachtig moment. Laat het niet voorbijgaan.

STIER
21 april-20 mei

De focus ligt op je gezinsleven en thuissituatie. Daar draait het nu om en de nieuwe maan geeft je kansen om hiermee aan de slag te gaan en verbeteringen aan te brengen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees nieuwsgierig, vraag, lees, maak contact en omring je met mensen van wie je iets kunt leren. Maak van alledaagse dingen iets bijzonders door iets extra’s toe te voegen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Focus op je financiën! Niet alleen voor jezelf de zaken op een rijtje zetten, maar ook de stoute schoenen aantrekken en vragen om een aanpassing van je salaris. Was dat niet beloofd?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Nieuwe Maan = nieuwe ronde. Het draait om jou, Leeuw. En dit is het moment om een knoop door te hakken, een stap te zetten en groot te denke/visualiseren.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is tijd om los te laten, jezelf of anderen te vergeven en het verleden te laten waar het hoort: achter je. In stilte vind je antwoorden op belangrijke vragen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zoek mensen op die je inspireren, die van jouw tribe zijn, die het beste in je omhoog halen. De komende tijd wordt je netwerk extra belangrijk. Investeer er in.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is tijd om aan je reputatie te werken en te zorgen dat je professionele skills worden gezien. Wees assertief, neem het initiatief en laat zien wat je in je mars hebt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Denk groot, denk vooruit en maak plannen voor de (nabije) toekomst! Als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, komt het omdat je te weinig uitdagingen hebt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Tijd om prioriteiten te stellen en dingen van je lijstje(s) af te werken. Hoe meer je kunt afvinken, hoe meer rust dat geeft. Niets houdt je tegen!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is tijd om meer aandacht te besteden aan de mensen die het allerbelangrijkst voor je zijn. Je partner, maar ook je allerbeste vrienden of leukste collega’s verdienen het.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sleep je letterlijk of figuurlijk te veel ballast met je mee? Je mag een aantal zaken echt loslaten, Vissen. Hou alleen vast aan wat je goed doet.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie