Met deze viral TikTok-hack krijg je eindelijk die rode aanslag uit je Tupperware-bakjes

Dit gaat je zó veel tijd en bakjes besparen

rode vlekken in tupperware bakjes
the_burtonsGetty Images

Op TikTok vonden we een fantastische hack voor het schoonmaken van je rood uitgeslagen Tupperware-bakjes. Hoe krijg je die rode aanslag eruit?

TikTok blijkt nuttig

We merken dat we de laatste tijd steeds vaker op TikTok zitten dan op Instagram. Waarom? Er is een enorme variatie te vinden in content. Als je algoritme eenmaal losbreekt van de Groten Der TikTok met hun playback-dansjes, gaat er een wereld voor je open: van tekentutorials en zangles tot comedy-sketches en tips van chiropractors. Dat maakt dat we ons iets minder schuldig voelen over het urenlang scrollen op de verslavende app: we zijn ten slotte van alles over het leven aan het leren.

Tupperware bakjes schoonmaken

Ook nu hebben we weer een hack gevonden waarvan we niet wisten dat we 'm nodig hadden. TikTok-gebruiker @adikempler laat zien hoe ze een plastic bakje heeft waar duidelijk rood eten in heeft gezeten. Alles wat je nodig hebt is afwasmiddel, warm water en in stukjes gescheurde keukenrol. Je doet dit samen in een bakje, en dan schud je het hard – ongeveer 45 seconden tot een minuut. We weten niet precies waaróm het zoveel beter werkt dan gewoon afwassen, maar de resultaten liegen er niet om:

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur