Glamour's daghoroscoop: donderdag 20 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je betrokkenheid en warmte werkt niet altijd in je voordeel. Soms raken de problemen van anderen jou te diep. Vergeet niet om grenzen te stellen.

STIER
21 april-20 mei

Wat er ook gebeurt: aan je emotionele reactie is te merken hoe belangrijk iets of iemand voor je is. Laat je emoties stromen, Stier. Tranen van het lachen of huilen: het lucht op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is goed om duidelijkere keuzes te maken. En ja, misschien is het inderdaad tijd om je meer op je intieme kring te richten. Huis, gezin en familie zijn nu belangrijk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Iets meer aandacht aan je gezondheid besteden, kan geen kwaad. Stress vreet aan je en zorgt ervoor dat je slecht slaapt of te veel piekert.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wees niet verbaasd als blijkt dat iets (of iemand) toch niet is wat (wie) je dacht. Eerlijk? Je hebt in het verleden een paar rode vlaggen genegeerd.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ha, je bent er weer. Misschien nog niet op volle sterkte, maar het begint te komen. Het is goed om een aantal zaken naar een hoger niveau te tillen. Je kunt het!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt een ingewikkeld gevoel over bezittingen. Enerzijds wil je ontspullen en snak je naar eenvoud, maar loslaten is lastig. Relax; het is een proces.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een heel aardig persoon zorgt ervoor dat je op een totaal andere manier naar dingen gaat kijken. Dit is iemand die het beste in je omhoog haalt. Wat een geschenk!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Klopt het dat je sociale kring aan het veranderen is? Misschien minder massaal of uitbundig? Misschien is het contact met sommigen aan het verwateren. Onthoud dat kwaliteit altijd blijft.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand in je omgeving heeft het niet makkelijk, maar wil jou misschien niet lastigvallen met zijn/haar problemen. Lief, maar een luisterend oor bieden kan altijd, toch?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je je vandaag nuttig wil maken; er zijn mensen die een handje kunnen gebruiken. Doe gewoon wat je vindt dat je kunt doen. Zo maak je de wereld echt een stukje mooier.

VISSEN
20 februari-20 maart

Voel je je onbegrepen? Vraag ook eens of je helder overkomt op anderen. Onbedoeld straal je iets tegenstrijdigs uit. Wees zo helder (en eerlijk) mogelijk.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie