Glamour's daghoroscoop: vrijdag 21 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wat iemand je vandaag vertelt, maakt indruk. Toch wil je dat liever niet laten merken, want je hebt eigenlijk weinig zin om je aan te passen. Wees niet zo koppig, Ram!

STIER
21 april-20 mei

Vandaag krijg je de kans om de routine te doorbreken en iets leuks voor jezelf te doen. Verliefd? De spanning is voelbaar. Maar wie gaat de eerste stap zetten?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Alle begin is moeilijk, maar dat is helemaal niet erg! Niemand verwacht dat je alles in een keer perfect doet. Wees niet zo kritisch voor jezelf, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vergeet je niet dat jij niet overal verantwoordelijk voor bent, Kreeft? Misschien vinden sommigen het wel makkelijk dat jij zoveel doet, maar jij bepaalt de grenzen!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dankbaarheid klinkt misschien een beetje soft, maar waarom zou je niet laten merken hoe blij je bent met wat je allemaal hebt? Dit is een dag om je zegeningen te tellen en te vieren.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je al een tijdje wachtte op een teken: hier is het! Dit is een goed moment om in het die te springen, een gokje te wagen en jezelf te laten zien. Dag muurbloem, hello vamp!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms word je verteerd door negatieve emoties. Niks deugt, je ergert je groen en geel en je wil overal het laatste woord over hebben. Tja, dat lokt natuurlijk reacties uit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als iets niet goed voelt, dan is dat gewoon zo. Toch kan het beslist geen kwaad om je verdenkingen op een rijtje te zetten. Check the facts!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms weet je niet of je iemand aardig vindt of juist super irritant. Kortom: je krijgt geen hoogte van dit persoon. Wacht nog even met een mening vormen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt vandaag echt he-le-maal niks met dramatische mensen. Sterker nog; je geeft het liefst niet thuis. En weet je: soms is dat gewoon de allerbeste keuze.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hou voor ogen dat je vrienden en/of liefste ook een eigen leven hebben en hun agenda niet op het laatste moment kunnen omgooien. Aandringen? Welnee, dat is zo niet jij, toch?

VISSEN
20 februari-20 maart

Door een recente gebeurtenis, groeit je zelfvertrouwen. Dit is een prima moment om toenadering te zoeken tot iemand die belangrijk voor je is.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie