Glamour's daghoroscoop: zaterdag 22 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verbind je met mensen die je bewondert. Van deze mensen kun je iets leren en de kunst afkijken. Vraag vooral ook om hulp of advies! Het wordt gewaardeerd.

STIER
21 april-20 mei

Waarom zou je je zo uitsloven voor andere mensen als je niet eens weet of het wel op prijs wordt gesteld? Investeer niet in mensen die het niet waard zijn.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je vandaag gaat shoppen, kom je beslist niet ontevreden thuis. Ok, echte koopjes zijn niet beloofd, maar je slaagt bijzonder goed. Dit wordt een geslaagde dag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Pas op dat je geen voorbarige conclusies trekt, want een situatie zit waarschijnlijk heel anders in elkaar dan je denkt of iemand anders je wil laten geloven. Wees geduldig.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als er een deur dicht gaat, gaat ergens anders weer een andere deur open. Loop niet op zaken vooruit, want je weet niet hoe iets gaat. Hoop doet leven!

MAAGD
24 augustus-22 september

Je geduld wordt vandaag nog even op de proef gesteld, maar dat betekent niet dat je achterover moet leunen en moet afwachten. Er zijn genoeg dingen die je kunt voorbereiden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is inderdaad belangrijk om in evenwicht te blijven, maar dat betekent niet dat jij je in allerlei bochten moet wringen om anderen te pleasen. Kom voor jezelf op!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Heb je spijt van een impulsaankoop? Misschien kun je het retourneren of omruilen voor iets anders. Niet? Balen, maar het is een leermoment voor de volgende keer.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vier deze dag met vrienden! Dans, lach, eet, geniet. Natuurlijk moet je met een aantal regels rekening houden, maar dit kan een onvergetelijke dag worden.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms is het gewoon het beste als je een neutrale positie inneemt. Je mening geven over de situatie? Ach, dat doen anderen al volop. Bewaar jij je antwoord tot een later moment.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het wordt onderhand tijd om iets verder vooruit te kijken en plannen te maken. Als je ergernis niet (meer) op je gemak bent, is het tijd om op zoek te gaan naar iets beters.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt vandaag iets belangrijks leren. Over jezelf, of over de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Wat anderen ook willen: kies vandaag voor jezelf.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie