Glamour's daghoroscoop: zondag 23 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is niet zo gek dat het tussen jou en iemand anders niet lekker loopt. De irritaties waren er immers al een tijdje. Praat het uit voordat je het achter je laat.

STIER
21 april-20 mei

Het is voor jou makkelijk om je hakken in het zand te duwen en geen millimeter toe te geven, maar het is nu juist de bedoeling om een gebaar te maken. Kom op, doe het!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is niet de bedoeling om je op de achtergrond te houden. Je hebt ergens een sterke mening over en die verdient het om te worden gehoord. Speak up, Tweelingen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Laat anderen zich maar druk maken over van alles en nog wat. Deze dag is speciaal voor jou bedoeld om te genieten. Zoek vandaag letterlijk of figuurlijk schoonheid op.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een aantal financiële of administratieve klusjes kun je beter zo snel mogelijk afhandelen, want van uitstel komt afstel. Let op: slik die scherpe opmerking in!

MAAGD
24 augustus-22 september

Maak je niet druk over de mening van anderen. Dat leidt alleen maar af van wat echt belangrijk is: wat wil dat stemmetje je duidelijk maken over jezelf?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Mensen hebben een mening over je. Dat is niet zo gek, want jij hebt zelf ook een hele sterke mening die je niet onder stoelen of banken steekt. Maar oeverloze disscusies zijn zinloos.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Pas op voor vooroordelen! Beter hou je je mening nog even voor jezelf tot duidelijk is hoe de vork in de steel zit. Waarschijnlijk heel anders dan het lijkt, dus: ssst!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vermoeid? Tja, dat is natuurlijk niet zo vreemd als het laat is geworden. Rustig aan doen en een vastendagje inlassen? Prima idee. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn.

STEENBOK
22 december-20 januari

Laat je niet betrekken bij de ingewikkelde toestanden van anderen. Je hoeft zelfs niet naar de roddels en klaagzangen te luisteren. Kap dat meteen af als je dat wil.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat doe je met de onrust waar je momenteel last van hebt? Een uitlaatklep vinden! Probeer ook om niet toe te geven aan negatieve of sombere gedachten, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wat is er nou fijner dan te genieten van je vrije zondag? Nog geen plannen maar wel zin in gezelligheid? Dat is zo geregeld als je een paar mensen benadert!This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie