Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Het Oordeel

Hoi lieve Ram. Jij trekt deze week Het Oordeel. Het Oordeel is een prachtige kaart, de kaart van verantwoordelijkheid, maar je kunt het ook zien als een wake up call. Het oordeel vraagt je om jezelf eens heel strak in de spiegel aan te kijken en eerlijk te zijn over wat je laat liggen in je leven. Of weet je al waar je naartoe wilt lieve Ram en moet je alleen nog je allerlaatste twijfels overboord te gooien. Laat je niet bang maken door je eigen beperkende gedachten of oordelen. Jij hebt het hart van een Leeuw en bent moedig. Trust!

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Stier: De Duivel

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week de Duivel. Niet schrikken want het is juist een prachtige kaart en kunt daarmee een reuzestap zetten in je zelfontwikkeling. De Duivel is namelijk de kaart van de illusie. Je denkt dat iets jou in haar greep houdt, maar dat is niet zo! Je kijkt echt vanaf een verkeerde hoek. Ga eens op een andere positie staan en kijk nog eens! Zie je wel. De enige die zichzelf klein, angstig of gevangenhoud ben jezelf. Je zit namelijk nergens aan vast. Jij hebt de de kracht om alles om te buigen en in iets positiefs te veranderen.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Negen van Bekers

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week Bekers Negen. Jij hebt deze week geluk aan je kont hangen. Dus je bent een ongelofelijke bofkont. En nu je zoveel vertrouwen in het leven hebt, straal je rust en tevredenheid uit. En dat blijft niet onopgemerkt door je omgeving, die jou daardoor heel aantrekkelijk en goed gezelschap vindt. Het is belangrijk dat je voor alles de tijd neemt en alles heel rustig observeert en analyseert wat er zoals voorbijkomt. Schrijf bijvoorbeeld op hoeveel signalen en bijzondere toevalligheden er je toevallen. Zolang jij in je flow blijft lieve Tweeling, zo lang is er geluk.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Zeven van Bekers

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt deze week Bekers Zeven. Je hoeft duizelt ervan want je hebt deze week een overvloed aan mogelijkheden. Weet je nog wat het beste voor jou is? Het is belangrijk realistisch te blijven en je roze bril af te zetten. Dat wil niet zeggen dat een bepaald plan niet uitvoerbaar is, maar het is heel verstandig om jou meest kritische vriend of BBF even naar jouw plannen te laten kijken. Want hoe haalbaar zijn die? Bedenk realistische stappen in plaats van te dromen deze week lieve Kreeft. Neem een stap terug en dan zie je het helder!

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: De Maan

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week De Maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe donker is gebleven in jezelf. Wat durf je niet onder ogen te zien over jezelf? Tast jij nog in het duister? Wat is er nog verborgen voor jezelf? Welke geheimen zijn er nog voor je te ontdekken? Durf je voorbij je eigen angsten te kijken? Of zijn er mensen om je heen, die wat zaakjes achter jouw rug aan het afhandelen zijn. Ik zou in ieder geval een extra kop koffie pakken in de ochtend en eens goed opletten wat er om je heen gebeurt. Niet meteen bijten! Build your case.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Pentakels Ridder

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt deze week De Pentakels Ridder. Deze ridder is betrouwbaar en kan duiden op een Maagd, Steenbok of Stier die je leven inwandelt. Aardetekens zijn niet zulke players als een Schorpioen of een Tweeling, dus je kun echt op ze bouwen. Het duurt alleen iets langer voordat een aarde teken in vuur en vlam staat. Maar dan heb je ze wel helemaal voor jezelf! Dus bedwing ook even je eigen vuur en laat jouw liefde in spe het in haar of hem eigen tempo doen.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Dwaas

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week De Dwaas. Jij mag heerlijk onbevangen aan een nieuw avontuur beginnen. Je bent eindelijk klaar om al het oude achter je te laten en helemaal opnieuw te beginnen. En dat kan op allerlei verschillende vlakken zijn zoals een relatie, werk, liefde of zelfs verhuizen. De Dwaas brengt altijd grote en meerdere veranderingen met zich mee en dat kan voor een behoudende Maagd best spannen zijn. Maar geniet ervan Maagd, het is tijd om de ramen van je hart weer open te gooien!

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Tien van Bekers

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt deze week Bekers Tien. Het is bijna onmogelijk, maar jij voelt deze week een diepe verzadiging en tevredenheid over jezelf en je leven. Bekers Tien is de kaart van tevredenheid en geluk. Alles ligt nu op de juiste plaats en de dingen gaan voor jou zoals ze zouden moeten gaan. Dat past wel in jouw straatje als intense levensgenieter. Geniet met volle teugen en laat dit gevoel van je af stralen alsof je een vuurtoren bent. Probeer zo nu en dan ook even ‘dank’ te zeggen voor zoveel voorspoed lieve Schorpioen.

tarot reading
tarot reading

Boogschutter: De Gehangene

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week de Gehangene. Het is een typische kaart van rust. Misschien ben je de afgelopen weken erg druk geweest of heb jij je erg druk gemaakt. Rust lekker uit. Ga letterlijk eens op je hoofd staan en bekijk de zaken van een andere kant. Niet alles in het leven hoeft zo serieus te zijn. Je mag best wel een beetje flirten en spelen. En als je dan weer helemaal bent uitgerust, ga je gewoon door met waar je al mee bezig was. Altijd je best doen, wil niet zeggen dat dat het beste resultaat oplevert lieve Boogschutter.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Keizerin

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week De Keizerin. Dat is helemaal “spekkie naar je bekkie” want het is de kaart van overvloed, weelde en schoonheid. Je kunt deze week dus extra overvloed en blessings ontvangen. Daar word je even stil van hè lieve Steenbok?! We zijn soms geneigd om met een vingerhoedje bij het geluks-loket te gaan staan: doet u maar een paar druppeltjes voorspoed, doet u maar een paar druppeltjes moeiteloosheid, doet u maar een paar druppeltjes innerlijke schoonheid. Think Big! Jij mag je vrachtwagen voorrijden.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Pentakels Acht

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week. Acht is het getal van de snelheid en meesterschap. Je krijgt een boodschap waardoor business in een stroomversnelling kan komen als jij dat wilt. Het is nu niet de tijd om op het strand te liggen of luieren. Maak zaken af waar je al aan begonnen was: Schrijf je boek af, loop nog eens je contracten na of trek een paar avonden en een weekend door. Start geen nieuwe dingen op, maak het oude af. Gas op de plank en zorg goed voor je gezondheid.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Ridder van Staven

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week Ridder van Staven. Deze mooie man, kaart steekt je een hart onder de riem. Soms ben je zo vurig met van alles bezig, dat je wel eens moeite hebt om alle zaken binnen de deadline af te maken. Als jij je niet laat afleiden en vol passie en hartstocht je werk doet, bereik je deze week met focus fluitend je doel. En door die focus houdt je zeeën van tijd over voor een gezellig terrasje of toch dat middagje “Ex on the Beach”.

tarot reading
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie