De invloed van de Nieuwe Maan in Leeuw op je leven

Sta open voor romantiek - dit is hét moment voor een nieuw begin...

de maan
Benjamin Voros

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Er is de afgelopen tijd nogal heftige energie vrijgekomen in het Universum, maar inmiddels is de tijd aangebroken voor zelfexpressie. Op 19 augustus komt de energie van het dierenriemteken Leeuw naar boven - en dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Dit is niet het moment om rustig op de bank te zitten. Dit is de tijd om ja galajurk aan te trekken en een dramatische entree te maken. De spotlight staat op jou.

Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan is de eerste van de acht fases die de Maan aflegt. Deze begint ongeveer één tot drie dagen na de Asgrauwe Maan. Op woensdag 19 augustus vindt de Nieuwe Maan plaats. Bij deze maanfase draait alles om je dromen: wat heb je altijd al gewild? De Nieuwe Maan symboliseert alles wat nieuw is (een nieuw project, een nieuw begin) en potentie. Je plant nu als het ware de zaadjes die tijdens de Volle Maan in volle bloei zullen zijn.

Het effect op ons

Deze Nieuwe Maan voelt als een frisse wind door je leven en een extra duwtje in je rug. Ruim je kledingkast weer eens op, doe een grote schoonmaak en gooi alles wat je geen vreugde meer geeft weg. Mensen met een Ascendant in Leeuw en prominente Leeuw plaatsingen zullen het effect van deze Nieuwe Maan het meest voelen. Dit is - voor iedereen - hét moment om je innerlijke Beyoncé naar boven te halen. Ze heeft niet voor niets haar Mars in Leeuw.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: deze celebs hebben het sterrenbeeld Leeuw

Nieuwe Maan augustus 2020

De Nieuwe Maan van 19 augustus staat in het dierenriemteken Leeuw. Dit vurige teken gaat over zelfexpressie, vriendschappen, speelsheid en leiderschap - maar ook over drama, egoïsme en arrogantie. De energie die de huidige Nieuwe Maan met zich meebrengt, heeft voornamelijk te maken met uit je comfort zone treden en een open mind hebben. Laat het allemaal over je heen komen. Neem een beetje risico. Je bent nu veilig om jezelf te ontdekken, te uiten en erachter te komen wat je diep in je hart wil. En dat niet alleen; sta open voor romantiek. Flirt erop los. Zet Netflix even op stop en wees nu geen kluizenaar. Probeer meer tijd te besteden aan de dingen die je echt leuk vindt. Waar wordt je innerlijke kind gelukkig van? Heb je een hobby die je al lang niet meer beoefend hebt? Dan is het tijd om weer eens op te pakken.

Als je de behoefte voelt om jezelf in de watten te leggen, dan moedig ik je alleen maar aan. Het zijn zware tijden geweest en niet alleen op het gebied van astrologie. Een laatste aspect dat tijdens de Nieuwe Maan uitgelicht wordt, is misschien wel de belangrijkste: zelfliefde. Open je hart. Voor anderen, maar vooral voor jezelf. Het is tijd om je onzekerheden los te laten en de echte jij te worden. Het leven is te kort om niet van jezelf te houden!

Nieuwe Maan ritueel

Een Nieuwe Maan ritueel kan je helpen om alles uit deze maanfase te halen. Zet je intenties voor de komende maand op een rij en doe een wens. Een goede manier om je Nieuwe Maanwens te manifesteren is deze keer door creatief te zijn. Schilder je wens eens: zo ben je niet alleen creatief bezig, maar train je ook je visualisatie. Als je een meditatie doet, gebruik dan een Tijgeroog voor een boost in je zelfvertrouwen.

Volgende Nieuwe Maan

De volgende Nieuwe Maan zal plaatsvinden op 17 september in het dierenriemteken Maagd. Dit brengt een geheel andere energie met zich mee. Maagd gaat voornamelijk over analyseren, kritisch zijn, de helpende hand zijn en perfectionisme. Als je nu niet de behoefte had om je huis op te ruimen, dan kan zul je dat zeker hebben tijdens de volgende Nieuwe Maan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie