Glamour's daghoroscoop: maandag 24 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het kan duidelijk worden dat aanpassingsvermogen de enige manier is om ergens beweging in te krijgen. Zet jij de eerste stap?

STIER
21 april-20 mei

Er is misschien te veel onduidelijkheid over een situatie. Geef het een kans tot je weet wat je te doen staat. Dring je mening niet op aan anderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De goede raad van iemand lijkt in eerste instantie nogal overdreven, maar er zit een grote kern van waarheid in. Het is geen kritiek, maar een blessing in disguise!

KREEFT
22 juni-22 juli

Natuurlijk kun je niet achteroverleunen, maar dat betekent niet dat je alle ballen in de lucht moet houden. Neem eerst even wat afstand van een situatie die je overweldigt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wat anderen allemaal leuk vinden, kan bij jou in het verkeerde keelgat schieten. Kan gebeuren. Onthoud dat jij vandaag misschien een tikje overgevoelig reageert.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms hoef je niet diep te graven om de waarheid te ontdekken. Baal je van de uitkomst? Steek je hoofd niet in het zand, Maagd. Het is zoals het is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Positief denken is geen loze kreet, maar het is ook geen instant wondermiddel. Maak een lijstje van dingen die je kunt beïnvloeden en wil verbeteren.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Het is tijd om aan de slag te gaan met iets nieuws en/of je open te stellen voor verandering. Daag jezelf uit en doe vandaag iets wat je normaal nooit doet.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Horen, zien en zwijgen is soms het beste wat je kunt doen. Deel gevoelig informatie die jij ergens over hebt alleen met mensen die bevoegd zijn om er iets mee te doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wees vandaag voorzichtig met je geld, want de kans is groot dat je meer betaald dan nodig is. Check ook de kassabonnen en wisselgeld. Een fout is zo gemaakt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hoeft echt niet dagelijks af te spreken met mensen, maar het kan geen kwaad om wat meer aandacht te besteden aan je sociale contacten. Een beetje belangstelling doet wonderen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Last van vermoeidheid en ben je niet op gang te brengen? Las wat extra korte pauzes is en zorg ervoor dat je niet te veel wordt afgeleid.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie