Glamour's daghoroscoop: dinsdag 25 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dat knagende gevoel over iets of iemand is de moeite waard om bij stil te staan. Het is ook een kans om alles nog even te dubbelchecken. Zo voorkom je een fout.

STIER
21 april-20 mei

Paniek is een super slechte raadgever. Laat je niet op de kast jagen door een uitdagende situatie. Pak één ding tegelijk aan. Kalmte gaat je, zoals altijd, redden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je weet niet waar anderen doorheen gaan en wat ze allemaal op hun bordje krijgen. Trek geen voorbarige conclusies en geef ze het voordeel van de twijfel.

KREEFT
22 juni-22 juli

De spanning tussen jou en iemand anders is sterk. In het positieve, maar misschien ook in negatief opzicht. Je allereerste gevoel erover (van een tijd geleden) was het juiste…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Probeer zaken eens van een andere kant te bekijken en wijk van routines af. Soms kom je op deze manier tot verrassende inzichten. Leuk: je leert iets belangrijks vandaag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoop doet leven, maar klamp je dan niet vast aan het verleden. Er is geen weg terug, dus kijk niet achterom. Je staat aan het begin van een nieuwe ronde.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hou er rekening mee dat deze dag afwijkt van je oorspronkelijke planning. Hoe flexibeler te kunt zijn, hoe makkelijker je het jezelf maakt. Zwem niet tegen de stroom in.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Dat spontane plan of idee is misschien toch niet zo goed als je dacht. Hou je hoofd erbij en laat je niet meeslepen door het moment. Weinig is vandaag wat het lijkt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je onvrede wegkopen werkt vandaag niet. Sterker nog; je houdt er misschien een kater aan over. Praat liever over zaken die je dwarszitten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ga een uurtje eerder naar huis, haal iets lekkers bij de koffie of ga een drankje doen met vrienden. Dit is een dag om jezelf in de watten te leggen. Je weet waarom.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Stel je niet dwars of negatief op als een nieuw plan wordt gepresenteerd. Misschien heb je gelijk hoor, maar het is niet jouw taak om het (nu al) af te kraken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Liefde, vriendschap, plezier en gezondheid zijn belangrijke ingrediënten om gelukkig te zijn. Focus je vandaag op deze zaken en toon je gevoel voor anderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie