Glamour's daghoroscoop: woensdag 26 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Laat je niet door anderen vertellen wat je niet kunt. Dat soort negatieve ‘adviezen’ zorgen er alleen maar voor dat je zelfvertrouwen slinkt. Net wat je niet nodig hebt.

STIER
21 april-20 mei

Een goed moment om even na te denken of je nog op koers ligt en of je einddoel in zicht komt. Geef aandacht aan dat wat nu het meest urgent is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt juist nu behoefte aan mensen die je inspireren en je geest prikkelen. Vandaag is het gewoon te saai om in oppervlakkige babbeltjes te blijven hangen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het antwoord op een probleem vind je vandaag bij anderen. De goede raad van een vrienden werkt echt. Begin ermee om het onderwerp te bespreken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niet iedereen kan het waarderen dat jij de baas bent of jezelf in het middelpunt zet. Is het pure jaloezie of ben je iets te bazig of te eigenwijs? Check dat!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is een uitstekend moment om mensen te bedanken voor hun hulp of aandacht. Daar mag je best iets bijzonders van maken, want dat hebben ze echt verdiend.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Blijf niet hangen in contacten met mensen die je een rotgevoel geven. Kijk vooruit. Niet achterom. Je verdient het om eerlijk en fair te worden behandeld.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wat er vandaag ook gebeurt tussen jou en iemand anders: verlies je gevoel voor humor niet. Neem de situatie (en jezelf) niet al te serieus. Daar schiet je niets mee op.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Moet je ergens over onderhandelen? Als je jezelf goed voorbereidt, moet je een heel eind komen. Geef eerlijk antwoord op lastige vragen, maar: zeg niet te veel!

STEENBOK
22 december-20 januari

Nieuwe kansen stemmen je optimistisch en je gelooft er weer in dat verandering mogelijk is. Je intuïtie is sterk, dus luister daar ook naar. Het helpt je op weg.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Alle begin is moeilijk en dat geldt ook voor wat je op nu aan het leren bent. Wees geduldig en hou vol. Neem advies van iemand anders aan. Het is geen kritiek!

VISSEN
20 februari-20 maart

Neem de tijd om te genieten van al het mooie om je heen. Dit is geen dag om te haasten, maar om stil te staan bij zaken die je vaak heel vanzelfsprekend vindt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie