Glamour's daghoroscoop: donderdag 27 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Omring je met positief ingestelde mensen die op dezelfde lijn zitten als jij. Laat je vandaag niet provoceren en slik je boze woorden in. Zo kaats je de bal fijntjes terug.

STIER
21 april-20 mei

Als de tijd dringt, is het belangrijk om over je trots heen te stappen. Ga dat gesprek aan, doe wat er van je wordt verwacht en pas je zo goed mogelijk aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat zou je doen als er geen hindernissen waren? Geef je gedachten de vrije loop, want het kan een creatief proces op gang brengen. Denk buiten de lijntjes!

KREEFT
22 juni-22 juli

In je comfortzone blijven is heel verleidelijk, maar het is goed om ook iets nieuws te proberen. De kans dat je er superblij mee bent, is bijzonder groot!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Doe vandaag iets speciaals voor anderen en laat merken hoeveel je ze waardeert. Je kunt dat met woorden doen, maar ook met een gebaar. Kies wat jet best bij jou past.

MAAGD
24 augustus-22 september

Wees niet bang om het flink oneens te zijn met anderen! Je heb een duidelijke mening over iets en het is niet zo dat jij degene bent die moet inbinden. Kom voor jezelf op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is makkelijker om knopen door te hakken voor anderen dan voor jezelf. Ai, was je voor je eigen problemen ook maar zo kordaat. Bemoei je niet met andermans zaken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Werkt iemand op je zenuwen en kun je niet van hem/haar weglopen? Focus je dan op waar het om gaat en schakel je persoonlijke mening uit. Wees professioneel!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is helemaal niet erg om groot te denken, maar je maakt het jezelf onnodig lastig als je eigenwijs bent of niet luistert naar anderen. Sla niet door in woorden en daden.

STEENBOK
22 december-20 januari

De signalen die iemand je geeft zijn behoorlijk tegenstrijdig en onduidelijk. Voor jou, want je vriendinnen zien echt wel wat er aan de hand is. Wil je het horen?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Tot op zekere hoogte, want je slaat dicht als iemand te veel in je personal space komt. Jij bepaalt de grens! Niet de ander.

VISSEN
20 februari-20 maart

De grens tussen droom en werkelijkheid is vandaag wat vaag. Wees realistisch en beheers je gedachten. Je bent op dit moment in staat om dingen te zien die er niet zijn…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie