Glamour's daghoroscoop: vrijdag 28 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Onverwachte hindernissen kunnen je planning overhoop gooien. Helaas, kun je daar weinig aan doen. De beste remedie is om snel aan te passen en aan de slag te gaan.

STIER
21 april-20 mei

Iemand verandert z’n mening drastisch over jou. Of ben jij degene die een omslag van 180 graden maakt? In ieder geval wordt duidelijk hoe jullie over elkaar denken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hoeft alleen maar heel goed te luisteren naar anderen om antwoorden te krijgen. Wees vandaag serieus en onthoud dat je met geintjes en grapjes vandaag niet ver komt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je voelt je vandaag misschien totaal anders dan je mensen wil laten merken. Op je werk is zo’n professionele houding prima, maar privé kan het moeilijkheden veroorzaken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Begin je genoeg te krijgen van de sleur, voorspelbaarheid en dezelfde mensen om je heen? Het is aan jou om daar verandering in aan te brengen. Je kringetje mag groter, Leeuw!

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je in een nieuwe situatie belandt, probeer dan eens een andere benadering. Wees spraakzaam, stel vragen, toon belangstelling, maak een grapje en breek zo het ijs.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je niet in de mood bent voor small talk, dan is dat gewoon zo. Je kunt een afspraak beter verplaatsen naar een andere dag, dan het tegen je zin laten doorgaan.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Andere mensen doen vaak ook maar wat, Schorpioen! Laat je niet onzeker maken door mensen met een air. Zorg jij er maar voor dat jij iets onder de knie krijgt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Alles is vandaag mogelijk als je maar praktisch blijft en op je geld let. Niet alles is het waard om een fortuin aan te besteden. Er zijn genoeg goedkopere alternatieven.

STEENBOK
22 december-20 januari

De laatste tijd heb jij je vaker moeten aanpassen dan gezond voor je is. Dit is een prima moment om je grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hou je gedachten nog maar even voor je tot je meer inzicht in de situatie hebt. Het wordt misschien duidelijk dat jij en anderen misschien niet meer hetzelfde denken over iets…

VISSEN
20 februari-20 maart

Laat je niet van de wijs brengen door die last-minute veranderingen. Je aanpassingsvermogen wordt aangesproken. Gelukkig is dit iets waar jij erg goed in bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie