Glamour's daghoroscoop: zaterdag 29 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag word je niet goed van mensen die maar geen knoop kunnen doorhakken. Je hebt groot gelijk dat je even afstand van ze neemt. Iets met sop en gaarkoken.

STIER
21 april-20 mei

Het lijkt hoog tijd om een eerlijk gesprek te voeren met iemand die belangrijk voor je is. Zeg wat je wil zeggen en doe ook iets met de kritiek die jouw kant op komt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Soms zie, lees of hoor je iets waar je inspiratie van krijgt. Wacht niet tot die creatieve bui wegebt, maar doe er iets mee. Je zou er zomaar een groot talent voor kunnen hebben!

KREEFT
22 juni-22 juli

Neem sommige mensen gerust met een korreltje zout. Dit zou namelijk gewoon een versiertruc kunnen zijn. Iets serieus hoef je er niet van te verwachten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat je niet gek maken door de berichten die je krijgt. Blijf objectief en laat je niet meeslepen door de emoties van anderen. Je bent alleen verantwoordelijk voor je eigen gedrag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Juist door de feiten te checken en logisch na te denken, tackel je een probleem. Dit is een dag vol mogelijkheden, maar: hoe eerder te begint, hoe verder je komt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als het grillige en onvoorspelbare gedrag van sommige mensen niet goed voelt, is het tijd om daar iets van te zeggen. Je mag best iets meer aan jezelf denken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zou je kringetje wel wat groter mogen worden? Begin er dan mee om je aandacht niet op één persoon te richten. Je andere relaties hebben ook aandacht nodig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Check eerst eens of jij en anderen hetzelfde willen. Zo voorkom je een hoop irritaties. Maak er geen punt van als een afspraak hierdoor anders verloopt. Het zij zo.

STEENBOK
22 december-20 januari

Focus je op de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Je hebt momenteel geen tijd voor mensen die wat verder bij je vandaan staan. Voel je daar niet schuldig over.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Niet iedere romance of vriendschap begint op dezelfde manier. Jij bent veranderd en het is logisch dat je een ander soort mensen aantrekt dan vroeger.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wat zit jou nou eigenlijk zo dwars, Vissen? Draai je niet een beetje te lang om de hete brij heen? Waarom lukt het je niet om een streep te zetten? That is the question…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie