Glamour's daghoroscoop: zondag 30 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Laat een onverwachte kans om iets gezelligs te ondernemen niet aan je neus voorbijgaan. Het is leuk om bij te praten met mensen die je al een tijdje niet hebt gezien.

STIER
21 april-20 mei

Werken op je vrije dag? Ach, een beetje voorbereiden is misschien een slimme zet, want het scheelt de komende week een heleboel tijd. Uiteindelijk dus een win-win situatie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij hebt helemaal gelijk! Maar… dat geldt eerlijk gezegd ook voor de ander. Laat je vooral niet betrekken bij situaties die jou niet aangaan. Dat werkt uiteindelijk tegen je.

KREEFT
22 juni-22 juli

Waar stoor jij je zo aan, Kreeft? En is het niet de hoogste tijd om dat een duidelijk uit te spreken? Je kunt het ook opschrijven als dat beter voelt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als er gezamenlijk geld in het spel is, moet je natuurlijk goed overleggen. Tja, en dat je een plannetje dan niet kunt uitvoeren, hoort erbij. Zet je er snel overheen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het botert vandaag niet echt lekker tussen jou en je liefste. Kan gebeuren, maar wees voorzichtig met je woorden. Je kunt ze namelijk nooit meer ongezegd maken…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voel jij je heen en weer geslingerd tussen twee situaties? Wie zegt dat je móet kiezen? En als je kiest, waarom zou je dan niet voor jezelf kiezen? Weg met dat schuldgevoel!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Niet alle plannen zijn uitvoerbaar, maar er zijn genoeg dingen waar je wel mee aan de slag kunt. Misschien is dit de dag om je huis eens flink onder handen te nemen….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet leuk, maar soms moet je geen wens loslaten. Vooral als de kosten te hoog oplopen. Er komt wel weer iets anders. Dit is gewoon niet het juiste moment.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je echt overal verantwoordelijk voor of trek je teveel naar je toe? Kijk daar eens eerlijk naar, Steenbok. Je hebt er veel moeite mee om de touwtjes uit handen te geven…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Doe iets met de energie die door je heen giert! Dit is een uitstekende dag om aandacht aan jezelf te besteden. Jezelf met iets leuks verwennen? Doen!

VISSEN
20 februari-20 maart

Iedere relaties heeft ups en downs. Niet dat het slecht gaat tussen jullie, maar jullie zitten vandaag niet op dezelfde golflengte. Respecteer elkaars grenzen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie