Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarotkaarten
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Magiër

Hallo lieve Ram. Jij trekt deze week de tovenaarskaart uit het tarotdeck. Met deze troef op je altaar, kun je deze week letterlijk alles tevoorschijn toveren wat je maar wilt. Het is allemaal een kwestie van focus en je voorstellen dat wat jij wilt er al is. En om het nog magischer te maken; al dankbaar ervoor zijn, voordat het zichtbaar wordt in jouw leven. Dat is natuurlijk best moeilijk voor de overactieve doeners van de dierenriem. Trust the proces, wat valt er te verliezen? Precies! Niets. Gooi al je ongeloof overboord en rock the boat lieve Ram.

Stier: De Gehangene

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week de Gehangene. Deze kaart vraagt aan jou of je zaken eens letterlijk van een andere kant wil bekijken. Het is vaak moeilijk voor de aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok om spontaan en flexibel te zijn, omdat ze als ze eenzaam ergens in geloven of besluiten te doen er heel moeilijk weer van afwijken. Maar deze kaart gaat je bewijzen dat als je lekker uitgerust bent en het leven niet zo serieus neemt, er spontaan betere ideeën uit je mond en hart vloeien. Durf je het te proberen lieve Stier?

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: De Kluizenaar

Hallo lieve Tweeling. Jij trekt deze week de Kluizenaar. Deze kaart is een beetje een eigenheimer, een einzelgänger, de lone ranger. De lamp van de Kluizenaar staat symbool voor het zoeken naar kennis en wijsheid. En al die wijsheid, zit bij jou van binnen lieve Tweeling. Deze kaart laat jou zien dat jouw onderbewustzijn en bewustzijn in harmonie zijn op dit moment in je leven en dat je nu in alle rust kan putten uit wat je allemaal weet. Niet door erover te denken, maar omdat je het voelt in je hart, waar twijfel niet bestaat.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Zeven van Bekers

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt deze week Het Oordeel. Het Oordeel is de tarotkaart van de wake up call. Zijn er bepaalde zaken die je uitstelt of verantwoordelijkheden die je laat liggen. Heb je het gevoel dat je een steen tegen de berg oprolt en wil jij ook daar het liefst voor weghollen? Het oordeel vraagt je om jezelf eens heel strak in de spiegel aan te kijken en eerlijk te zijn over waar je naartoe wilt lieve Kreeft. Laat je niet bang maken door jezelf. Verzin een leuk en creatief plan en maak het licht en luchthartig. Have fun with it!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Aas van Staven

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt deze week de Aas van staven. Deze Aas is de hoogste zegen uit het deck als het gaat om passie, voorwaarts mars en alles veroveren wat je maar wilt! Deze kaart duidt erop dat je je compleet in je power staat. Je komt tot verbluffende inzichten, waardoor je steeds meer zelfvertrouwen hebt en dat geeft een mega boost aan al je projecten. Deze week begint er op een bepaald vlak in je leven een succesvolle nieuwe start. Haal je glamour uit de kast and go get them tiger!

tarot
Uitgeverij Koppenhol


Weegschaal: De Kracht

Hallo lieve Weegschaal. Jij trekt deze week de Kracht kaart. Je bent het gewend om mentaal en emotioneel op je eigen wip te zitten. Dat kan verwarrend zijn ook voor je omgeving. Vooral als je ook nog gaat lopen pleasen. De Kracht kaart herstelt de innerlijke balans voor je. Hoe mooi is het als je nu je power met je kwetsbaarheid laat samenvallen. Als je in balans bent, gaat alles in de flow en kun je ook op een liefdevolle manier ‘Nee’ zeggen en voor jezelf kiezen. In zachtheid voor jezelf kiezen is deze week je opdracht lieve Weegschaal.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Staven Twee

Hallo lieve Maagd. Jij trekt deze week Staven twee. Jij weet deze week precies welke kant je op moet. Het is alleen belangrijk dat je die stappen alleen nog niet in de buitenwereld gaat zetten. De man op de kaart heeft de wereld letterlijk in zijn rechterhand. In zijn linkerhand heeft hij de staaf vast. Zijn linkerhand staat voor zijn binnenwereld en gevoel. Hij weet dus precies wat hij wil, alleen nog niet zo goed hoe hij daar moet komen. Laat het plan rustig aan jou ontvouwen lieve Maagd. Je start misschien later, maar bent op zeker eerder bij de finish.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Ster

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt deze week (weer) De Ster kaart. Deze kaart vertelt je dat het nu tijd is voor rust en heling. De aankomende tijd, is het verstandig als je zorgt dat er meer rust en ruimte om je heen is. Godzijdank zie je nu in wat er werkelijk toe doet en je begrijpt ook eindelijk je eigen waarheid. Een schorpioen kan verdrinken in zijn eigen zee aan emoties. En daarbovenop nemen ze ook nog eens emoties van anderen over. Nu wordt alles rustig en helder en kun je weer gaan bouwen aan een stevige fundering in jezelf. Laat je teugels vieren!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: De Zon

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week De Zon. Deze week biedt jou de mogelijkheid om net als de stralende Zon, zonder zadel of tuig, vol vertrouwen, vrij en onbevangen het leven te berijden. Het kind op deze tarotkaart houdt een rode vlag in zijn hand, een teken voor positieve en bij voorbaat succesvolle acties. Deze kaart herinnert jou eraan lieve Boogschutter dat zelfs de grootste mystieke ingewijde onschuldige moet worden als een kind, voordat hij verlicht, gelukkig en vrij kan zijn.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Schildknaap van Staven

Hoi lieve Steenbok. Je trekt deze week Schildknaap van Staven. De kaart van Staven Schildknaap zegt dat je nieuwsgierig bent en dat je helemaal in beslag genomen wordt door je enthousiasme en doelen. Maar het zegt ook, dat je overal beren op de weg ziet. En dat je hoofd zo overactief is, dat de grenzen tussen waan en werkelijkheid soms vervagen in je plannen om de wereld te veroveren. Naar de zon willen vliegen is een geweldig plan! Maar blijf ook met beiden benen op de grond, anders smelten je vleugels.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Bekers Vier

Hoi lieve Waterman. Jij trekt Bekers Vier. Deze kaart geeft aan dat er bepaalde zaken zijn, die je niet wilt of durft aan te kijken. Sluit jij je gevoelsmatig af voor bepaalde zaken of informatie die jou uit je omgeving worden aangereikt? Negeer je kansen die voor het oprapen liggen? Ga bij jezelf ter rade en analyseer waar je bang voor bent. En ga daarna eens op ‘jouw ei’ zitten broeden. Je zult zien dat je met nieuwe energie en inspiratie gewoon weer overal zin in hebt. Het is allemaal a matter of perception.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Keizerin

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week De Keizerin. Deze kaart past jou helemaal omdat ze staat voor overvloed, weelde en schoonheid. Je kunt deze week dus extra overvloed en blessings verwachten. Het kan ook zijn dat er een promotie op komst is of dat je een boodschap krijgt waardoor je online business in een stroomversnelling komt. Het enige wat jij deze week hoeft te doen, is met open armen klaar gaan staan voor al het goede dat in je leven wil verschijnen. Je hebt hier voor het overgrote deel al zelf hard voor gewerkt, dus geniet ervan.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie