Glamour's daghoroscoop: maandag 31 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Vandaag heb je de neiging om alles groots aan te pakken. Deze houding zou je wel eens geluk kunnen brengen, alhoewel er ook nog een verrassing voor jou komt…

STIER
21 april-20 mei

Je kunt het verleden niet terugdraaien, maar je kunt je wel voornemen om fouten niet te herhalen. Toegeven aan een impuls is vandaag niet handig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je nog eens nadenkt over een gebeurtenis, zie je waarschijnlijk ook dat er nogal heftig werd gereageerd. Het is een prima dag om dit snel uit te praten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Draaien je gedachten niet eindeloos in kringetjes rond, Kreeft? Sommige dingen kun je duizend keer analyseren zonder dat je snapt waarom iemand zo naar doet.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een uitstekend moment om aandacht te besteden aan een financiële kwestie. Laat je niet onder druk zetten om te snel akkoord te geven of je handtekening te zetten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Over sommige dingen moet je niet te lang nadenken. Mouwen opstropen en aan te slag gaan, is vandaag een uitstekende beslissing. Een dag om bergen werk te verzetten!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een zakelijke kwestie kun je op veel manieren aanpakken, maar als je op je gevoel af gaat, kan dat wel eens een schot in de roos zijn. Durf je het aan?

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Het is fijn als mensen je steunen, maar uiteindelijk moet je je eigen zaakjes opknappen. Praat vandaag niet te veel over jeweetwel. In herhaling vallen is nergens goed voor.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Goed overleg is vandaag van essentieel belang. Misschien moet jij een droom of wens loslaten. Het is tijdelijk. Het wil niet zeggen dat het nooit meer kan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt niet voorkomen dat je nooit meer een gebroken hart zult krijgen, maar je hoeft echt niet zo extreem voorzichtig te zijn. Geef de liefde een kans.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als jij ergens voor gaat, is het niet half. Het is wel duidelijk wat (of wie) voor jou belangrijk is. Je bevlogenheid en enthousiasme kunnen anderen inspireren als je het goed brengt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Waarschijnlijk laat jij je imponeren door iemand anders. Goed plan om een beetje voorzichtig te zijn. Blijf maar lekker op de achtergrond als dat beter voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie