Glamour's daghoroscoop: dinsdag 1 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is niet erg om te doen wat anderen doen, zolang je het maar niet rechtstreeks kopieert. Geef er je eigen signatuur aan. Dan blijft het iets van jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Eerst denken, dan praten. Dat is de beste tactiek vandaag. Een ongelukkige opmerking is vandaag snel gemaakt als je niet oplet. Tel gerust tot tien.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Focus je vandaag extra op je werk en dubbelcheck alles wat je doet. Kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Hou werk en privé gescheiden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Volg je hart! Eigenlijk weet je heel goed wat je wil, maar nu hoef je het alleen nog maar te doen. Het is goed om af en toe iets nieuws te proberen, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Op dit moment gaan veel dingen minder snel dan gewoonlijk en dat is een perfecte kans om aandacht te besteden aan zaken die zijn blijven liggen. Stel het niet langer uit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt blijven wachten, maar het perfecte moment bestaat niet! Laat mooie kansen niet aan je voorbijgaan omdat iemand anders je enthousiasme niet deelt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dit is een periode van tegenstellingen en lastige keuzes maken. Niemand kan ze voor je maken. Uiteraard kun je wel om advies vragen als je daar behoefte aan hebt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

A little knowledge is a dangerous thing. Daar krijg je wéér het bewijs van geleverd. Is dit niet het perfecte moment om meer te leren over een fascinerend onderwerp? Ja!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Krijg je geen hoogte van de liefde? Het feit dat er niks verandert, is misschien het teken waarop je wachtte. Verspil je tijd en energie niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms gaat het gewoon heel moeizaam en moet je je uiterste best doen voor iemand anders. Vraag eens wat de ander nodig heeft van jou. Eng, maar doeltreffen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Laat je niet betrekken bij de drama’s en conflicten van anderen. Voor je het weet, krijg jij er problemen mee. Je hoeft zelfs niet naar de klaagverhalen te luisteren!

VISSEN
20 februari-20 maart

Natuurlijk ervaren we alles vanuit ons eigen perspectief, maar als je je verplaatst in de situatie van de ander, ontstaat er begrip en verdwijnt dat bozige gevoel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie