Glamour's daghoroscoop: woensdag 2 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Soms weet je het even niet meer, maar dat laat je natuurlijk niet merken. Of dat slim is? Nee, natuurlijk niet, maar jij gaat door tot je neervalt. Eigenwijs tot de laatste snik.

STIER
21 april-20 mei

Sommige vriendschappen voldoen niet aan je verwachtingen en zorgen voor irritaties en een gevoel van afstand. Als iemand belangrijk genoeg voor je is, praat het dan uit.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Werk en privé in balans houden (lees: krijgen) is op dit moment een flinke uitdaging, maar het is wel iets wat dringend je aandacht nodig heeft.

KREEFT
22 juni-22 juli

De volle maan brengt een aantal zaken aan het licht die te maken hebben met communicatie, studie, broers/zussen en buren. Je weet wat je te doen staat, Kreeft!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je ziet nu of een zakelijk plan levensvatbaar is. Let op details en aarzel niet om veranderingen aan te brengen. Neem geen onhaalbare risico’s en gok niet met je geld.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je wil behoorlijk ver gaan voor iemand, maar er moet wel iets tegenover staan. Subtiele hints lijken niet over te komen, dus wees vandaag heel duidelijk.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dat matte gevoel kan komen door iets wat je onder de leden hebt. Zeker op dit moment moet je geen enkel risico nemen. Better safe than sorry!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Voor de liefde kan dit een opwindende dag worden. De spanning tussen jou en iemand anders is opvallend sterk. Maar wie gaat de eerste stap zetten?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als het om je eigen problemen gaat, is het een stuk lastiger om een knoop door te hakken. Je mag echt loslaten en verdergaan. Je wacht misschien op iets wat nooit komt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je woorden en uitstraling zeggen totaal verschillende dingen. Dat is niet erg, maar wel verwarrend. Wees niet verbaasd als anderen hier een opmerking over maken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Over een persoonlijke kwestie kun je vandaag een knoop doorhakken, want je weet dat je er niet alleen voor staat. De goede voorbereiding werpt nu vrucht af.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles is wat het lijkt! Zelfs niet als zeker bent van je zaak. Zet die roze bril af en negeer de adviezen en goede raad van anderen niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie