Glamour's daghoroscoop: donderdag 3 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Best een ingewikkeld spelletje wat jij en iemand anders ‘spelen’. Ben je hem/haar aan het aftasten? Negeer de signalen niet wanneer de ander aangeeft dat het genoeg is.

STIER
21 april-20 mei

Als je plicht roept, hoef je daar niet altijd onmiddellijk op te reageren. Je mag de lat best iets lager leggen. Je krijgt inspiratie en meer energie als je meer dingen voor je plezier doet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Werk en privé lopen vandaag makkelijk door elkaar heen. Het kost enorm veel tijd en het levert je aardig wat frustratie op als je niet meteen ingrijpt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Brainstormen heeft een groot voordeel: het zorgt ervoor dat je dingen vanuit een andere hoek bekijkt. Dat is vandaag hard nodig voor je een knoop kunt doorhakken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een mooie dag om extra geld te verdienen of een deal te sluiten. Snel reageren is belangrijk, maar dat betekent níet dat je impulsief moet handelen. Integendeel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij en iemand anders lijken het maar niet eens te kunnen worden. Als je je probeert te verplaatsen in de ander, ontdek je wat hem/haar dwars zit.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je zou anderen dolgraag willen overtuigen van jouw visie, maar je stuit op flink wat weerstand of ongeïnteresseerdheid. Verspil je energie niet, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Die nieuwe liefde ziet er goed uit! Het klikt tussen jullie, maar het heeft meer tijd nodig om te ontdekken of jullie ook op andere gebieden matchen. Neem de tijd.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Leuk om allemaal plannen te maken, maar krijg je het in financieel opzicht ook op orde? Daar begint het mee. Besteed daar dus eerst aandacht aan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand doet z’n best om tot je door te dringen, maar het is too little too late. Weet je zeker dat je er klaar mee bent, of geef je hem/haar nog een kans?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gevoelsmatig zit je op het juiste spoor, maar het is niet het moment om in het diepe te springen. Als het om geldzaken gaat, is een goede voorbereiding zeer belangrijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde lijn en het lijkt onmogelijk om keus te maken of een knoop door te hakken. Gelukkig hóeft dat ook niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie