Glamour's daghoroscoop: vrijdag 4 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Die emotionele of felle reactie overvalt jou ook. Zag je het echt niet aankomen, of is er sprake van de spreekwoordelijke druppel? Laat het maar gebeuren, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Je staat nu misschien niet graag in de belangstelling, maar door je gedrag trek je juist de aandacht. Verbijt je ergernissen over iets/iemand vandaag. Sta erboven.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hoeft alleen maar heel goed te luisteren naar anderen om antwoorden te krijgen. Wees vandaag serieus en onthoud dat je met geintjes en grapjes vandaag niet ver komt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Erkenning is soms heel belangrijk. Vandaag wil je niet over het hoofd worden gezien en je laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Way to go!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Over sommige zaken moet je misschien toch wat meer overleggen met je partner. Vooral als het over onderwerpen gaat die wat gevoelig liggen kan meer communicatie geen kwaad.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt er pas écht voor een ander zijn, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Dit is geen loze kreet, Maagd. Zeg geen ja als je eigenlijk nee bedoelt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je laat het misschien niet merken, maar je kunt je op het moment best eenzaam voelen. Vooral als je alles op jezelf betrekt en het nare gedrag van anderen persoonlijk opvat.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een mooi moment om afspraken te maken met vrienden. Het moet lukken om op verantwoorde wijze iets leuks te ondernemen. Initiatief nemen, loont.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je probeert je gevoel over iemand goed te verbergen. Weet je zeker dat je deze ongeïnteresseerde indruk wil wekken? Of is het uit zelfbescherming?

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms lijkt het beter om op de automatische piloot te varen en niet toe te geven je gevoel, maar daarmee snij je jezelf in de vingers. Wees wat liever voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Enerzijds heb je helemaal geen zin in veranderingen, maar tegelijkertijd stuur je er continue op aan. Make up your mind! Dan kost het je ook niet zoveel energie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Feiten checken, Vissen! Of het nu gaat om wat er écht tussen jou en iemand anders speelt. Je banksaldo of je verwachtingen. Zet die roze bril af!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie