Glamour's daghoroscoop: zaterdag 5 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt een bron van inspiratie zijn voor anderen als je ook je kwetsbaarheden laat zien. Het is een mooie mix, samen met je vechtlust en doorzettingsvermogen.

STIER
21 april-20 mei

Is het allemaal te braaf en voorspelbaar de laatste tijd? Dat past niet meer bij je, Stier. Doe vandaag eens iets wat je nooit doet. Experimenteer een beetje meer.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees niet verbaasd als iemand kritiek op je heeft. Er zit een kern van waarheid in en als je dat kunt toegeven, is het probleem in no time verdwenen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Neem een voorbeeld aan mensen die je bewondert. Door dit soort mensen kun je je laten inspireren. Verlies je geduld vandaag niet als je lastige mensen ontmoet.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je laat je vandaag niet ondersneeuwen en het liefst neem je direct de touwtjes in handen. Helemaal prima, maar bedenk dat het meer werk oplevert dan je verwacht.

MAAGD
24 augustus-22 september

Zin in een nieuwe look? Een ander kleurtje in je haar? Niemand houdt je tegen, dus maak snel die afspraak. Een date verloopt anders dan je denkt, maar spannend is het beslist.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verwar intuïtie niet met vooroordelen of wishful thinking. Mensen zien jou anders dan je denkt. Laat geen misverstanden bestaan over je bedoelingen. Wees duidelijk!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een mooie dag voor liefde en vriendschap. Er wordt allesbehalve subtiel met je geflirt, een vreemde opmerking kan ervoor zorgen dat de sfeer omslaat.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geluk is niet te koop, maar het is wel fijn als je voldoende geld hebt om jezelf iets extra’s te kunnen permitteren. Verwen jezelf vandaag eens extra.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hoe harder je probeert om controle te houden, hoe lastiger je het jezelf maakt. Die sterke schouders van jou hebben een beetje TLC nodig. Neem je het ook?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent niet iemand die z’n hart bij iedereen uitstort, maar er zijn mensen bij wie dat prima kan. Je hoeft het het achterste van je tong te laten zien, maar praten lucht echt op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je om de hete brij heen draait, weet je zeker dat je geen duidelijkheid krijgt. Een eerlijk antwoord is altijd beter dan hangen tussen hoop en vrees.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie