Glamour's daghoroscoop: zondag 6 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Te veel kritiek leveren is funest voor de liefde of een fijne samenwerking. Oude koeien uit de sloot halen is ook geen slimme zet. Reageer je niet af op anderen, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Een gevoel of idee dat in de ochtend ontstaat, is uitstekend om mee aan de slag te gaan. Doe vandaag vooral dingen waar je plezier in hebt. Daar krijg je energie van.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een afspraak gaat misschien niet door, maar eerlijk gezegd lijk je daar niet rouwig om. Er is namelijk nog iets anders waar je dringend aandacht aan moet geven.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zodra het stof een beetje neerdaalt, is het ook makkelijker om te zien wat je aan een bepaalde situatie kunt doen. Het is goed om jezelf wat meer te laten gelden.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is duidelijk dat jij ergens enorm enthousiast over bent. Leuk, maar helaas deelt niet iedereen jouw visie. Laat je mond niet snoeren, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Opgelet: niet alles is wat het lijkt en alleen al daarom is het goed als je gehoor geeft aan dat voorgevoel of luistert naar dat stemmetje.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wees voorzichtig met ja zeggen, je handtekening zetten of beloftes doen. Als je A zegt, moet je ook B zeggen en het ziet er naar uit dat er daarna nog veel meer werk aan vast zit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Sommige zaken heb je niet onder controle en het is zinloos om je daar druk over te maken. Laat de moed niet zakken, Schorpioen. Echt: hoop doet leven!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wacht niet tot mensen om jouw mening vragen, maar spreek je uit. Dat klinkt een beetje brutaal, maar de tijd is rijp om je kennis en ervaring te delen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Laat je stemming niet afhangen van tegenvallend weer, een afspraak die niet doorgaat of een plan dat je niet kunt uitvoeren. Verlies je geduld niet!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een aantal mensen in je omgeving reageert vandaag opvallend fel. Niet leuk! Types met korte lontjes kun je beter uit de weg gaan. Dat is verstandig. Het getuigt van inzicht.

VISSEN
20 februari-20 maart

Geen energie en word je moe van alle troep, stof en afwas? Van rommel kun je inderdaad lamlendig worden. Kom overeind en ga aan de slag. Met een lekker muziekje erbij!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie